Sajnos még mindig széles körben igaz az állítás: a nők jelentős része nem ismeri a testét és nem tudja, pontosan mi is okoz neki örömet. Pedig némi felfedezés után minden sokkal egyszerűbb: lássuk a csiklómasszázs alapjait, amellyel a maszturbáció hihetetlen élmény lehet. 

Mi is az a csiklómasszázs és hogyan csináljuk?

A csiklómasszázs egyáltalán nem bonyolult dolog, az önkielégítés egyik remek formája lehet, de akár a partnered is kényeztethet vele. Csak néhány alapvető tanácsot kell megfogadnod, és máris sínen vagy!

  • Csúsztasd fel és le a kezed a csiklódon, és közben tetszés szerint növeld és csökkentsd a sebességet és az intenzitást!
  • Egyes helyeken időzz el, végezz körkörös mozdulatokat. 
  • Kombináld a csikló izgatását a hövelybemenet stimulálásával, és ha nyitott vagy rá, időzz el az anális területeken is. 
  • Ha a külső területeken már úgy érzed tisztában vagy vele, hol kell megérinteni magadat az örömért, akkor tapintsd ki a G-pontod, és gyakorolj nyomást az alhasadra!

Ha ezt a négy alapvető dolgot kombinálod, akkor gyorsan jön majd az öröm. Ám ne siess sehova, ne akard az orgazmust azonnal. Az első néhány alkalommal, amíg mind a négy dolgot felfedezed és kitapasztalod, szánj rá kellő időt. 

Via