Állítólag vannak olyan csillagjegyek, akik jobbak az ágyban, mint mások: a tűz jegyűek (Kos, Oroszlán és Nyilas) például fantasztikus  szeretők hírében állnak, de igazság szerint minden egyes jegynek megvannak a maga erősségei, ha szexről van szó. Az asztrológusok most elárulták, hogy mi a csillagjegyedhez legjobban illő különleges ~ szupererő ~, ami ellenállhatatlanná tesz a szex közben! Mit gondolsz, neked mi fog kijönni?🔥😍

Kos

A Kos jegyűek mindig őszintén, a szívük szerint cselekednek, ezért az asztrológusok szerint rendkívül kezdeményezőek az ágyban. Őszintén vitatják meg szexuális vágyaikat és problémáikat a partnereikkel, nem játsszák meg az orgazmust, ezért nemcsak figyelmes, de fantasztikus szeretőknek is tartják őket.

Bika

A Bikák számára rendkívül fontos a béke, a stabilitás és a kényelem, ezért mindent megtesznek azért, hogy a partnerük elképesztő kényeztetésben részesüljön szex közben. Mindezek mellett a Bikáknak arra is marad energiájuk, hogy illatosított gyertyákkal, selyem ágyneművel és más szexiségekkel tegyék kellemesebbé az együttléteket. 

Ikrek

Az Ikrek nyitott, kíváncsi természettel rendelkeznek és ha igazán tetszik nekik egy pasi, nehezen tudnak nem gondolni rá. Mikor igazán beindulnak, bátran kezdeményeznek a szextingek során, ezzel pedig abszolút új arcukat mutatják meg a partnerüknek. Az asztrológusok szerint az Ikrek tudják a legjobban feltüzelni a pasikat a telón keresztül! 

Rák

A Rák jegyűek nagy érzékenységgel és lelki mélységekkel vetik bele magukat a kapcsolataikba – még akkor is, ha csak egyéjszakás kalandokról van szó. Az együttlétek épp ezértrendkívül bensőségesek és intimek a Rákokkal, leginkább a lassú, hosszú együttléteket, nem a gyors és rövid numerákat részesítik előnyben.

Oroszlán

Az Oroszlánok uralkodó bolygója a Nap, ők a legtüzesebb csillagjegy, az asztrológusok szerint pedig úgy szexelnek, ahogyan mindenki akar. Legyen szó új szexpózokról vagy orális szexről, az Oroszlánok mindenben remekelnek, ezért gyakran fantáziálnak különböző szexfétisekről is. 

Szűz

Bár Szűznek hívják őket, az asztrológusok szerint cseppet sem szüzikék! A csillagjegyükhöz illő szorgalmas, alázatos és hűséges személyiségjegyeket a szexbe is beleviszik, ezért a pasik imádnak velük szexelni. Mindent megtesznek azért, hogy a partnerüknek hatalmas orgazmusa legyen, ezért örömmel váltják valóra a pasik legvadabb vágyait is. 

Mérleg

A Mérleg jegyűeknek a szex nem(csak) testi, hanem lelki kapcsolódás is, ezért az együttlétek velük kiegyensúlyozottak, harmonikusak és nagyon egyszerűek lesznek. Igazi adok-kapok csillagjegyek, akik már-már olvasnak a másik fejében, ezért a szexuális tevékenységek fantasztikusak lesznek velük. 

Skorpió

A Skorpiók nagyon fogékonyak, a szélsőségek, mélységek és a magasságok jellemzik őket, ezért szenvedélyes szexre lehet tőlük számítani. Nyilvános helyen történő szex, új szexjátékok kipróbálása vagy valamilyen szerepjáték kipróbálása is abszolút szóba jöhet náluk, ezért a pasik nem tudnak betelni velük az ágyban!

Nyilas

A Nyilasok számára a szex az út, nem a végső cél, ezért mindig jobbat akarnak és szívesen  kísérleteznek az ágyban. Kalandvágyó természetük és Tűz jegyük miatt ők azok, akikkel napkeltétől napnyugtáig lehet szexelni, csak úgy árad belőlük a szexualitás.

Bak

A Bakok komoly, határozott és visszautasítást nem tűrő egyének, akik a munkában nem ismernek viccet: na, de a magánéletben sem! Dinamikus személyiségük szex közben is megmutatkozik, ezért szeretik a szerepjátékokat, valamint azt is, ha a partnerüknek parancsolgathatnak az ágyban. Sanszos, hogy a szexben általában ő irányít, nem a partnere.

Vízöntő

A Vízöntők a mindennapi életük során is valami újat és maradandót akarnak alkotni, ez pedig a szexuális életük során is így van. Előfordul, hogy egy együttlét alatt  több különleges szexpózt is kipróbálnak, érdeklődéssel fogadják az új szexjátékokat és szinte mindenre nyitottak, amitől jobb lehet a szexuális életük.

Halak

Az asztrológusok szerint a Halak a legérzékenyebb csillagjegy, a szex pedig számukra egészen föld fölötti, már-már lebegő érzést nyújt. Szeretettel és empátiával gondolnak a partnerükre, ezért az egyéjszakás kalandok náluk nem nagyon játszanak, a hosszú távú kapcsolataikban viszont a legodaadóbb szeretők. 

Via