Miért vonzódsz mindig ugyanahoz a csillagjegyhez? Véletlen vajon, hogy az összes pasid Skorpió volt vagy Rák? Mondjuk is! 

Vonzódás egy csillagjegyhez

Bár a párválasztásnál nem az egyetlen szempont a csillagjegy, de mégis egy olyan elem, amit jobb, ha figyelembe veszel. Észrevetted már, hogy ugyanazokhoz a csillagjegyekhez vonzódsz, és a barátaid is hasonló csillagjegyekkel rendelkeznek?  Akkor van egy jó hírünk: ez nem csak a képzeleted szüleménye, és van rá magyarázat.

Leggyakrabban olyan jegyeket találunk szimpatikusnak, amik sokszor a mi személyiségünk szöges ellentétei. Ezek a kapcsolatok lehetővé teszik, hogy az életet másképpen lássuk, vagy hogy új dolgokat fedezzünk fel.

Miért vonzóak bizonyos jegyek?

Ha a Kos  jegyében  születetteket imádod, és emellett Oroszlánok is körülvesznek, valószínű, hogy hiányzik belőled a spontaneitás és a kalandvágy. Játékos és dinamikus természetük igazi pluszt jelent, amivel arra ösztönöznek, hogy kilépj a komfortzónádból, és kockázatot vállalj.

A levegő jegyű Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő azért kedvelhetik a föld jegyűeket (Bak, Bika vagy Szűz), mert lenyűgözi őket felelősségtudatuk és alaposságuk, mivel ők természetüknél fogva szétszórtabbak és nehezen tudnak megállapodni.

Más szóval, ha azt veszed észre, hogy mindig ugyanazokhoz az asztrológiai  jegyekhez  vonzódsz, ismerd meg a sajátosságaikat, és ne félj tőlük példát venni, mert ez csak javadra válhat!

Via