Egy csók többet mondhat minden szónál. Ha szeretnél kicsit pontosabb képet kapni a pasi érzéseiről, akkor ez egy nagyszerű kiindulási pont lehet. Lássuk, melyik típus mire utalhat.

gyors élmény

Megvan az a csóktípus, ami már inkább puszi, és a házasok adják? Nos, ha ilyen futó kalandban részesítik a szádat, akkor nem érdemes túl mélyen belemenni ebbe érzelmileg. Udvarias, gyors, sokszor csak a kellemetlenség elkerülése miatt - ami aztán még kellemetlenebb lesz. 

A lusta

Megvan az a fajta csók, amikor úgy érzed, a másik kicsit lomha? Hát igen, nem túl kellemes, de nem is szabad ebbe többet belegondolni. Itt volt az alkalom, éltek vele, legközelebb nem fognak. 

Bite my lips

Ha finoman és érzékien beleharap az ajkaidba, az azt jelenti, hogy megőrül érted. Szexinek és kívánatosnak tart, és úgy érzi, ideje lenne újabb lépcsőfokra lépni. A kérdés már csak az, te is akarod?

A szenvedély

Megvannak azok a romantikus jelenetek, amikor búcsúzkodnak a párok? Vagy amikor éppen találkoznak? Hosszú, forró csókot váltva egyszerűen képtelenek betelni egymással. Hát ez elég bíztató, hidd el! Nemcsak a testi vágy vezérli, de odavan a teljes lényedért is!

Puha és érzéki

Már nem a szenvedélyes csókot adja, mint amikor az elején voltatok. Akkor még a kémia vezetett mindent. Mostanra azonban már érzelmeken alapul a kapcsolatotok, és a forró, szenvedélyes percek mellett az is érdekli, hogy van a lelked. 

Via