Rengetegen tartanak a piszkos beszédtől az ágyban, pedig ha egyszer ráérzel, és befogadó is van rá, akkor sokat hozzáadhat az élményhez!

Alulértékelik a szavakat a szexben

Simogatások, csókok, ölelések, a behatolás...és a szavak hol maradnak? Mi van, ha szex közben sem hagyjuk, hogy csak a test beszéljen? 

A piszkos beszéd lényege egyértelmű: pajkosnak, mégis piszkosnak vélt szavakat, mondatokat mondasz ki az ágyban. Aktus előtt, közben, a szex minden pontján vágykeltő lehet!

Nem kell persze azonnal a sűrűjébe belevágni, ezt is gyakorolni kell, rá kell érezned, mi az a határ, ameddig számodra is izgató, és a partneredre is jó hatása van. 

Vannak, akik szégyellik ezt, mások megalázónak érzik, így nagyon fontos, hogy az aktus előtt beszéljetek a témáról. Ez is egy olyan viselkedés, ami csak akkor oké, ha mindenki benne van. 

Mivel indíts?

Na nem a dirty talk csúcsa, de az első alkalmakkor megteszi egy-egy „igen", vagy hogy „csináld még", esetleg, hogy „ne hagyd abba"!

Először ahhoz kell hozzászoknod, hogy beszélsz szex közben, ezért alapvető mondatokkal kell kezdened. Ha ezen túl vagytok, jöhet a level up!

Piszkos beszéd Haladóknak

A lényeg, hogy ne érezd magad rosszul, feszülten a beszéd közben. Hiszen pontosan azt csináljátok, amiről beszéltek. Mi lenne akkor ciki ebben? 

Ha szeretnéd megdícsérni a pasi hevességét, akkor adj neki hangot, hogy senki nem csinálta még ennyire vadul. Ha az orális szex a csúcs vele, nyugodtan mondd el, hogy imádod a gyengédséget, a technikát, esetleg utasítsd, merre és hogyan mozogjanak azok az ajkak!

De aközben is beszélhetsz, amíg orálisan te magad elégíted ki. Dicsérd meg a pénisze formáját, hosszát, méretét! Hidd el, többet jelent majd neki, mint elsőre gondolnád!

via