Mielőtt azonban belevágnátok az anál szexbe érdemes betartanotok néhány íratlan szabályt, annak érdekében, hogy megtapasztalhasd a popsi szex okozta örömöket, anélkül, hogy az fájdalmas vagy éppen kellemetlen lenne. 

Lazulj el!

Az anális szex akkor a legjobb, ha tényleg teljesen el tudsz lazulni. Jó ötlet lehet, ha az együttlét előtt a pasid hosszan masszíroz, vagy vesztek egy gyertyafényes, forró fürdőt. 

Sikosító nélkül soha! 

Az anális szexbe soha ne vágjatok bele sikosító és óvszer nélkül. Erre azért van szükség, mert a végbél sem magától, sem pedig az izgatás hatására nem termel testnedveket. Vagyis, hogy az élmény tényleg fantasztikus legyen muszáj nedvesíteni előtte. 

Jöhetnek az ujjak 

Mielőtt belevágnátok a közepébe, jó ötlet lehet, ha a partnered először csak az ujjaival időzik el az ánuszod környékén, ezzel is felkészülve a behatolásra. Az sem gond, ha az első alkalommal nem történik meg a tényleges aktus, ha csak az ujjaival játszik, már az is hatalmas előrelépés, ha teljesen kezdők vagytok. Ez miatt nem kell rosszul éreznetek magatokat, hiszen hogy is modják? Gyakorlat teszi a mestert! 

(via)