Aki éppen nem Jeffrey Dahmer rémtetteit szorongja-kesergi végig a Netflixen, az mostanság valószínűleg fantasyt néz: arat a Sárkányok háza az HBO-n és az A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi a Prime Videón.

De azért a fantasy-rajongók sem CSAK a fantasyért rajonganak: egész sokan vannak köztük, akik a szex iránt is igen élénken érdeklődik, sőt, ezt a két érdeklődési területét vegyíteni is szereti. És hát a Trónok harca meg A Gyűrűk Ura közül mégiscsak egyértelműen az előbbi a szexibb, az ötvözet neve az előbbire utal. Így kapta az irányzat a

Dragon Sex,

azaz sárkányszex nevet.

A dolog egyre terjed jelenleg. A Sárkányok házát augusztus végén kezdte vetítetni az HBO, és azóta a Dragon Sex kulcsszó használata vagy 50%-ot emelkedett. Különösen népszerű ez a téma hétfőnként, tekintettel arra, hogy a sorozat egyes epizódjainak vasárnaponként van a premierje. Ugyanez a tendencia nálunk is megfigyelhető a Google szerint ugyanis erre a kulcsszóra augusztus előtt csak elvétve keresett rá egy-két magyar, de szeptember óta egyre gyakoribb, hogy erről szeretne valaki informálódni a magyar guglin keresztül. Szóval szokásunk szerint nem diktáljuk, hanem követjük a trendet, de azért érkezik hozzánk is a sárkányszex!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by House of the Dragon (@houseofthedragonhbo)

Jó, de mi az?

Tekintettel arra, hogy ilyen élőlények a valóságban nem léteznek, akármekkora Trónok harca-rajongó is valaki, effektíve szexelni egy sárkánnyal nem fog tudni. Úgyhogy ha ló nincs, jó a szamár is alapon marad a beöltözés. (Bár ha léteznének igazi sárkányok, a kanos fantasy-rajongók többsége remélhetőleg akkor is a beöltözést választaná az igazi helyett.)

Csakhogy a szexhez beöltözéssel az a probléma, hogy az ember általában a ruhái nagy százalékától megszabadul közben – itt jönnek be a képbe a fantasy szexjátékok. Van piaca ugyanis ennek is, de ők is elégedetten dörzsölhetik a kezüket az utóbbi hetekben, mert a forgalmuk drasztikusan megugrott az utóbbi hetekben. Mutassunk egy példát? Hát oké...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bad Dragon Enterprises (@baddragontoys)

Ha nem lenne egyértelmű: fent sárkány alakú dildókat láthatsz. Alább ennek a bizonyos értelemben vett ellentétét mutatjuk, szintén a Bad Dragon fantázianevű cégtől. Ezek a műsárkányvaginák. Vagy sárkányművaginák.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bad Dragon Enterprises (@baddragontoys)

Szóval azok a fantasyrajongó srácok is megtalálják a nekik való terméket, akik valamilyen oknál fogva véletlenül nem találnak maguknak partnert egy kis sárkányszexhez.

És ez normális?

A fenti kérdésben normális alatt természetesen megszokottat kell érteni. És Carol Queen szexológus szerint nagyon is az – legalábbis a fétis világán belül. Merthogy természetesen a Dragon Sex is a fétis világába tartozik. A sárkányos fantáziák mélyén általában olyan vágyak húzódnak meg, amik kifejezetten gyakoriak a fétisek között, csak persze nem egy ilyen fantasztikus világba helyezve.

A Dragon Sex gyakorlói gyakran korkülönbséges és vérfertőzős fantáziákat játszanak el: anélkül persze, hogy valóban náluk évtizedekkel idősebb/fiatalabb, vagy velük vérrokonságban álló partnerrel szexelnének. Egyszerűen úgy csinálnak, mintha, és ez a típusú szerepjáték egyáltalán nem ritka. A leggyakoribb a domináns-alávetett játék, ami szintén fontos rész a beöltözős-szerepjátszós sárkányszexnek.

Amerikai kollégáinknak a következőket nyilatkozta erről a szakértő összegzésképpen:

nem mindenkinek való, de ott vannak a Halloween és a cosplay szerelmesei, ők tudják magukról! Gyakran a szexszel párosított szerepjátszás a lényeg az egészben, mert ezen keresztül olyan szexuális energiákat szabadíthatnak fel magukban, amik alapvetően az általuk megszemélyesített karaktereknek a jellemzői.

Vajon minden népszerű sorozat inspirál ilyen szerepjátszós fétishullámot? Mert ha igen, akkor azonnal utánanézünk, hogy nincs-e hasonló a Trónok harca helyett mondjuk a Szomszédok karaktereivel...

Via