Szeretnétek valami újat kipróbálni? Vagy az orgazmusra gyúrtok, és itt az idő, hogy végre elérjétek azt?Akkor nem kell tovább keresgetned, a dugóhúzó szexpóz ugyanis csak rád vár!

A dugóhúzó szexpóz minden szempontból tökéletes

A dugóhúzó szexpóz igazi sláger, ugyan nem annyira széles körben ismert, aki már próbálta, az csak erre esküszik. 

Egyrészt nagyon könnyű kivitelezni, másrészt mindenkinek kényelmes. Mert valljuk be, nem mindig szeretnénk lepedőbajnokok lenni, néha, egy hosszú nap után a szex egyfajta pihenésként és kikapcsolódásként is funkcionál. 

Természetesen itt is a pasié az oroszlánrész, ám több apró lépéssel a hölgyek is segíthetnek, hogy sikeres legyen ez a nem mindennapi behatolás. 

Hogyan csináljuk a dugóhúzó szexpózt?

A dugóhúzó szexpózban a nő az ágy szélén fekszik, a férfi pedig az ágy mellett térdel vagy áll, ahogyan magasságban a legjobb. A nő háttal fekszik a férfinek, aki így hatol belé. De hogy mitől lesz ez annyira orgazmus barát és izgalmas? A pasi össze kell hogy nyomja a nő combjait, hogy a behatolás még feszesebb lehessen. 

A combok szoros érintkezésével olyan lesz, mintha kétszer olyan szűk területre tévedt volna a hímvessző mint máskor. Ez pedig az orgazmus elérésére is hihetetlen hatással van. 

via