A Tiktokon sok őrült videó kering, ez a mostani asztro trend viszont hihetetlenül menő és állítólag működik is: nem csoda, hogy a fél világ rá van kattanva! Az angolul #MoonPhaseSoulmates  hashtag alatt terjedő trend azt ígéri, hogy a segítségével megtudhatod, ki a lelki társad. Jelenleg pedig 723 milliós (!) videós megtekintésnél jár a dolog, szóval lehet benne valami! Mutatjuk is, miről szól az egész.

Ez az asztro trend megmutatja a lelki társad

A Tiktokot mostanában ellepték azok a videók, ahol a párok a születésnapjuk ideje alatti holdciklust hasonlítják össze egymáséval. Ennek első hangzásra nincs értelme, de az új asztro trend szerint az az igazi lelki társad, akivel teljesen egybevág vagy kiegészítik egymást a holdotok. Videón nagyjából így néz ki a folyamat.

Ebben a videóban a fanok Justin Bieber és Hailey Bieber születésnapja alatti holdciklust hasonlították össze egymással, az eredmény pedig magáért beszél: tökéletesen kiegészítik egymást, az asztro trend szerint tehát ők tényleg egymásnak lettek teremtve! 

Te is lecsekkolhatod, ki a lelki társad

A jó hír az, hogy ezt nemcsak a sztárok holdciklusával tudod megcsinálni, hanem a sajátoddal és a szerelmedével (vagy akár a kiszemelteddel) is! Nincs más dolgod, mint megtenni a következő lépéseket és már posztolhatod is a saját videódat a Tiktokra!😍

  1. Menj fel a Moonglow.com-ra és kattints arra, hogy FIND MY MOON
  2. Utána állítsd be a születésnapodat és kis képként meg is kapod a születésnapod alatti holdciklusodat! 
  3. Mentsd le a fotót, majd állítsd be a szerelmed születésnapját és ismételd meg a folyamatot! 
  4. A képeket vágd össze a TikTok CapCut tooljával és már készen is vagy!

Mi van akkor, ha nem illik össze a holdatok?

Akkor sincs gáz, nyugi! 😘 Tudományosan semmi alapja nincsen ennek a kis játéknak, arról nem is beszélve, hogy asztrológiailag még egy csomó más faktor is szerepet játszik abba, hogy tényleg összeilletek-e a szerelmeddel. Egy asztrológus szerint még például az is lehetséges, hogy az igazi lelki társad holdja abszolút nem passzol a tieddel! A lényeg, hogy bármi is legyen az eredmény, semmi ne vegye el a kedveded! ❤️

Via