A hűtlenség szívás, ezért jobb, ha a csajok minél több fronon bebiztosítják magukat — legalábbis ezt vallja az a tiktokker, aki egy közjegyző által hitelesített megcsalási szerződést íratott alá a pasijával. Hogy micsoda?!

Nem kockáztatott: megcsalási szerződést íratott alá a pasijával

A @salamiiqueen néven futó csajszit pár hete jegyezte el a kedvese, de korábbi tapasztalatai és az ügyvédi ajánlások miatt úgy döntött, hogy bebiztosítja magát! Megcsalási szerződést íratott alá a pasijával, akinek keményen kell pengetnie minden egyes megcsalás után...

Így nem én fogom megszívni, hanem a pasi, aki megcsalt 

 — mondja a csajszi, aki ennek ellenére tisztában van azzal, hogy aki akarja, így is meg fogja csalni. De legalább valami az ő kezében is van, ha hűtlenkedésre kerülne a sor, a megcsalási szerződését pedig büszkén mutogatta a TikTok-on, ahol több, mint 8 millióan kedvelték a videóját.

@salamiiqueen
♬ original sound - salamiqueen

Chaylene Martinez, azaz @salamiiqueen a TikTok egyik újabb videójában elmondta, hogy nehezen bízik meg a pasikban, mert annyian verték már át, főleg pénzügyi téren. Ettől a papírtól viszont sokkal nyugodtabb és végre biztonságban érzi magát!

A kommentelők is odáig vannak az ötletért, íme néhány a több ezer reakcióból!

@brianaculcay_10 „Ez a legokosabb dolog, amit valaha is hallottam!”
@smokinskittles „Bárcsak minden házasság már alapból egy ilyen szerződéssel járna!😈”
@cakesmeals „Ha a jövendőbelim nem ír alá egy ilyet, akkor már jobb, ha el sem vesz!„
@thecascash „EZ VAGY SEMMI MÁS!„
@210.gabbyyy „Ez olyan, mint egy házassági szerződés, az én ügyvédem is javasolta! 🥰🥰🥰”
Szavazás

Via