A hármas szex még mindig sokak számára tabu, pedig népszerűbb, mint valaha. Ám amíg a kettes aktusnak sokszor a spontaneitásban rejlik a varázsa, addig az édeshármas a szabályok lefektetése mellett lesz igazán élvezhető.

A harmadik megtalálása

Akár szereted, akár utálod a társkeresőket, ott bizony könnyebben bukkanhatsz potenciális harmadikra, mint bárhol máshol. Vannak olyan applikációk, amelyekben külön funkció van a páros profilok létrehozására, ám sokan olyan apookkal is keresnek, ahol nincs ilyen. A Tinder, a Badoo, a Butterfly - mind gyakran használatos akár harmadik felkutatására is. 

Ha persze a hagyományosabb vonalat szeretnéd követni, akkor jó megoldás lehet, ha bárokban, szórakozóhelyen ismerkedtek, egy dologgal azonban nagyon vigyázni kell: ha ismerősre esik a választás. 

Megoszlanak a vélemények arról, melyik a jobb megoldás, ha ismerős vagy ha ismeretlen a vendég, egy azonban biztos: ha ismerős, a kapcsolatotok akár pozitív, akár negatív irányba is változhat, de ugyanolyan semmiképpen sem marad.

A határok

A személynél is fontosabb a határok tisztázása. Egyrészt a pár tagjai között, másrészt a harmadik személlyel. De hogy milyen kérdéseket is kell megvitatni? Lássuk:

  • Tisztázzátok a szándékokat. Ki miért szeretne harmadik személyt meghívni? Új impulzusok? A régóta bejövő pasi becserkészése, esetleg a másikkal közös új élmények miatt?
  • Használtok-e óvszert? Mikor húztok fel újat? 
  • Orális, anális, hagyományos közösülés? Kinek mi a maximum?
  • Találkoztok előtte átbeszélni a részleteket, ismerkedni kicsit, vagy majd csak az aktus során?
  • Megengedett-e a szexen kívül barátkozni a vendéggel, vagy az aktus után a kapcsolatnak is vége? 

Az arányok

Az édeshármas kulcsa a tökéletes arányok megtalálása. Ügyelj rá, hogy annyit adj, amennyit kapsz. Figyeljetek arra is, hogy váltakozzanak a szerepek, mindenki legyen előtérben és háttérben is. Mindenki adjon és mindenki kapjon. Senki ne domináljon, kivéve, ha ez előre meg lett beszélve. Csak így lehet esélyetek arra, hogy élvezhető legyen a hármas szex és senkiben ne maradjanak tüskék. 

Via