Az édeshármas sokak vágya, főként a férfiak fantáziálnak erről gyakran, de a nők sem  idegenkednek  ettől a felállástól. 

Egy lány születésnapi ajándékként adta ezt a pasijának, persze nem ez volt az eredeti ötlete, de végül nem bánta meg, hogy teljesítette a pasi kérését. 

Szülinapi kívánság volt az édeshármas

Azt terveztem, hogy a 40. születésnapjára egy szép órát veszek, de amikor ezt megemlítettem, meglepően reagált. Elmondta, hogy valójában egy édeshármast szeretne, velem és egy másik nővel. Már korábban is mesélte ezt a fantáziáját, de nem hittem, hogy ennyire komolyan gondolja. 

barátnőt nem akartak bevonni

Megpróbáltak az ismerősök közül keresni valakit, de ez végül nem tűnt jó ötletnek. 

Kiderül, hogy gyakorlatilag minden nő, akit ismerünk, megfelelne. Az volt csak a baj, hogy úgy éreztem, nem a barátnőim közül kellene választani valakit erre a kis kalandra, mert az később kínos lehet. És azt sem akartam, hogy legyen esély arra, hogy folytatódjon köztük a kapcsolat, vagy valaki közénk álljon. 

Végül már a  pasi barátaival  is összeültek, hogy megtalálják a megfelelő partnert, de nem sikerült olyan lányt találni, aki nyitott lett volna erre. 

Az online társkereső lett a megoldás

Eredetileg nem akartam az online társkeresőkön keresgélni, de úgy láttam, nincs más megoldás. Felmentem egy ilyen oldalra, ahol meglepően sokan kerestek harmadikat, de olyanok is voltak, akik párhoz akartak csatlakozni. Hosszas válogatás után küldtem egy üzenetet egy olyan lánynak, akiről úgy gondoltam, hogy mindkettőnknek tetszene. 

Az üzenetváltásból végül találkozás lett, majd a harmadik kávézás után az édeshármas is összejött

Úgy hívtam el hozzánk a lányt, mintha vendégségbe jönne. Először kettesben voltunk, iszogattunk, beszélgettünk, majd hazaért a pasim és vele folytattuk az egyre forróbb barátkozást. Eleinte kicsit zavarban volt mindenki, megbeszéltük a szabályokat, azt is, hogy ki mit szeret és mit nem. Majd szinte egyszerre indultunk a hálószoba felé, ahol megszokott párosként a pasimmal kezdtünk bele a szexbe, amibe lassan bekapcsolódott a lány is.

Onnan pedig már a szenvedély uralta a helyzetet, a gátlások, félelmek és az aggodalmak elmúltak.

Jó élmény lett

Tanulságos volt és nagyon jó. Az egyik legjobb szexuális élményem 

- mondta végül a lány, aki úgy szerzett örömet a pasijának a szülinapjára, hogy ő maga is élvezte. Via