„Oké, legyen hármas egy nővel, de egy biztos. Én nem fogom megnyalni ott lent - nagyjából ez volt az első reakcióm a felvetésre. Az édeshármas mint már kiderült, nem az én ötletem volt, de belementem.

Nem tudtam, akarom-e az édeshármast

Lehet, kicsit túl sok Samantha Jones jelenetet néztem, hogy végül rábólintottam arra, ami minden szakértő szerint tilos: sose szexelj hármasban, csak hogy a pasid kedvében járj. De őszintén, amikor azon kezdtem kattogni, hogy lehet nem is nekem való a monogámia, akkor nem volt annyira nehéz meggyőzni róla. 

Persze nagyon féltem, soha nem voltam még nővel, és ami még szebb, nem is voltam benne biztos, hogy szeretném. A maximum egy részeg szilveszteri csók volt az egyetemen, így igen bénácska lehetek egy nálam tapasztaltabb nő mellett.

Mégis az én ötletem volt, hogy a harmadik egy prostituált legyen. Úgy éreztem, legalább a kettőből egy nő tudja, hogy mit csinál. Azonban amikor Alison egy fekete bőrnadrágban és tűsarkúban besétált a szállodai szobánkba, újra elgondolkodtam, jó ötlet volt-e ez?

Mondjuk az biztos, hogy annyira rendben volt a szett, hogy egészen biztos lettem abban, hogy kész leszek orálisan megkívánni őt. Attól azonban jobban elkezdtem félni, hogy háttérbe szorulok mellette, hiszen gyönyörű, és tapasztaltabb mint én. De Alison annyira barátságos és melegszívű volt, hogy ez a gondolat gyorsan el is múlt. 

Pár perc múlva már biztos voltam benne, hogy jó döntés volt profit hívni. Megnyugtatott, elfeledtette velem a stresszt, hogy kezdő vagyok ebben. Úgy éreztem, mintha én lennék a hármas középpontjában, pedig ő volt a sztárvendég, de így irányította a dolgokat. 

Beszélgettünk táskákról, cipőkről, proseccót ittunk - mintha csak egy csajos buli lett volna. 30 perc után már egyáltalán nem taszított az orális szex gondolata, mert annyira jól éreztem magam vele, hogy el is felejtettem, miért van itt. Alison persze nem, és nagyon jól érezte, mikor kell a beszélgetésről szexre váltani. 

Alison pontosan tudta, mit kell tennie

Az első csókunkat másodpercre pontosan fel tudom idézni. Kevés olyan csók van, amely örökre a tudatomba égett, de ez olyan volt. A mai napig érzem az illatát is, azt a természetes bőrillatot, nem a parfümöt.

A csók első pillanatától kezdve nem csak az lett biztos, hogy meg tudom csinálni a többit, de az is, hogy meg akarom. A pasim mint egy gimis, széles vigyorral nézte a kettőnk kapcsolatát, amit nem csodálok, tényleg erős volt a kémia. Alison vezetett, átkísért az ágyba, és levetkőztetett. Aztán orálisan kényeztetni kezdett, és kis idő múlva tudtam, hogy én jövök. 

Meglepődtem, de nem volt más élmény, mint egy pasit kielégíteni. Egyszerűen ösztönösen tudtam, hogy mit kell tennem. Az ízek pedig? Mint a pasiknál, semmi extra. Külön sikernek éltem meg, hogy Alisonnak hatalmas orgazmusa volt. Megveregettem a vállamat, hogy ilyen jól ment. 

Teljesen új oldaláról ismertem meg a szexualitásomat, úgy éreztem, hogy kinyílt a világ. Megértettem, mennyire nem a külsőségekre, sokkal inkább az érzékekre kell támaszkodnom, ha szexről van szó. 

Három orgazmusom volt aznap éjjel, és még azután sem tudtuk abbahagyni a barátommal, hogy Alison már távozott. 

Utána más nőkkel is kipróbáltuk, ám ennyire intenzív élményt egyik sem adott. Bár be kell valljam, a többieknek nem ez volt a hivatása, lehet, hogy ez a kulcs. 

Ez egy csodálatos, a szexualitásomat újradefiniáló utazás volt, ami sokkal közelebb hozott a barátommal. 

via