„Nyilvánosan vállaltuk a férjemmel, hogy szeretnénk egy harmadik személyt az ágyba. Néhány hónapig az ismerősi körünkből szerettünk volna plusz egy főt szerezni, de mindenhol zárt kapukat tapasztaltunk. Így az egyik este az interneten kötöttünk ki, és meghoztuk a döntést: egy prostituáltat veszünk be az édeshármasba.

Egy barátunk sem szállt be, fizetnünk kellett a szexért

Furán érintett a gondolat, hogy a szexért fizetünk majd, de bármire képes lettem volna, hogy boldoggá tegyem a férjemet. Ugyan akkor még távolinak tűnt, hogy ez egyszer tényleg valóság lett, végül eljött a nap. 

A városból kifelé tartottunk, egy nyomornegyedben volt található a ház, ahová hívott minket a netes partnerünk. Nem volt kellemes érzésem, végül mégis bementünk. Először a főnökkel találkoztunk, aki szólt a prostituáltnak, akkor jutott eszembe először amin aztán egész este agyaltam: vajon mennyire húzza le a foglalkoztatója? Vajon emberkereskedelem miatt foglalkozik most ezzel? 

Aztán az angolja is annyira rettenetes volt, hogy úgy éreztem, kihasználjuk ezt a szegény lányt, akinek a prostitúció valószínűleg csak kényszer eredménye. 

Beköltöztünk az ágyba. Teljesen meztelen voltam, Carolina is. A férjem bírtatott, hogy csókoljam meg. Így is tettem, és egyre bátrabban vetettem bele magamat az édeshármasba. Hirtelen úgy tűnt, nem is annyira rossz ötlet ez. 

Aztán meg is törte a pillanatot, amikor hangosan ordítozni kezdett, hogy 

Óvszer!

Mintha ez egy olyan szabály lenne, amelyet az emberek túl gyakran szegtek meg a múltban. A férjem egyből akadékoskodni kezdett, hogy még az orális szexhez is? Carolina viszont nem tűrte a balhét, nem engedett, közölte, hogy csak így hajlandó rá.

Úgy éreztem, ez most nem rólam szól

Amint az óvszer rákerült a férjemre, Carolina azonnal ráült, amitől elég csalódott lettem. Úgy éreztem, ebben a forgatókönyvben én már nem is vagyok érdekes a számára. 

Őszintén nem tudom, milyen élmény volt ez nekem. Drágának mindenképpen mondható, 85 euró fél óráért. Persze csak arra tudtam gondolni az aktus után is, vajon önszántából teszi ezt? És mennyit kap ezért a pénzből?

A férjem persze tök más flowban volt, őt csak az foglalkoztatta

Szerinted Caroline elment? Volt orgazmusa?

Nekem persze egyértelmű volt, hogy nem. Mitől lett volna? Neki ez nem volt egy olyan élmény, mint a férjemnek. Kuncsaftok voltunk, ez pedig munka. Valahol mégis hihetetlen a számomra, hogy a férjem csak az orgazmuson rugózott. Én azóta is csak arra tudok gondolni, nem lett-e emberkereskedelem áldozata Carolina.

Via