„Hét éve van titokban sugar daddym. Vallásos családból származom, a szexualitás mindig is tabu volt nálunk, így nem csoda, hogy az életem ezen része rejtély mindenki előtt. Úgyhogy anya, ha ezt olvasnád, még most lépj ki. Ugyanis most arról mesélek, hogy sugar daddym van, valamint hogy hogyan édeshármasoztam vele meg a legjobb barátnőmmel. 

Vidékre mentünk hármasban

A sugar daddy segített nekem abban, hogy kiéljem minden olyan szexuális fantáziámat, amiket eddig el kellett nyomnom magamban. Azt hittem, örökké csak a gondolataimban léteznek majd, de nem. A sugar daddym rendbe tette az életemet. Megélhetem a szexualitásom, nincs bennem szégyenérzet, és még a számláimat is fizeti, na meg a plusszok. Nincs okom panaszra. Elítélendő? Lehet. De jobban vagyok, mint valaha.

Na de milyen is ő? A 40-es évei elején jár, dögös, okos, és lenyűgözött a stílusa. Van egy gyönyörű háza, benne medence és pezsgőfürdő. Palm Springsben. 

Valami mégis hiányzott. Vicces volt, de nem éreztem, hogy egymásnak vagyunk teremtve. Szeretett lealacsonyító poénokat szórni felém. Bár nem is a szerelemről szól ez a kapcsolat. Aztán ott van a barátnőm Lola, aki szeretett volna kipróbálni egy ilyen viszonyt, és azonnal arra gondoltam, csináljuk hárman. Megosztunk ruhákat, kaját, miért ne oszthatnám meg vele a sugar daddym is?

Lola, aki addigra égető szexhiánnyal küzdött úgy döntött, nagyon lelkes lett, várta, hogy megtörténjen a dolog. Ő egy meg nem értett művész kimagasló IQ-val és libidóval. 

Bozo (a sugar daddy) meghívott minket a sivatagi oázisba hétvégére, és Lolával kitaláltunk egy tervet. Ezen a hétvégén eldöntjük, melyikünké legyen Bozo. Ha ők nem klappolnak, én élvezem még kicsit. Ha viszont köztük működik a kémia, akkor vigye. 

Egy Mustang kabrióval jött értünk, ahol a kedvenc Lana Del Ray dalom szólt. Ez valami jel lehetett. Július volt, és mi Los Angeles utcáit róttuk. Kihajtottunk a városból, néha vissza-vissza pillantottam LA fényeire.

Másnap reggel tartottunk egy villásreggelit, majd kiruccantunk vásárolni. Úgy döntöttünk, ezt követően medencézés lesz a program. Mindhárman meztelenül úszkáltunk a jéghideg vízben, egyszerűen lenyűgözött két ilyen szép test látványa. 

Bozo odaúszott hozzám, és csókolni kezdett, majd a medence oldalához szorított. Egyszerűen elakadt a lélegzetem, tudtam, hogy most megtörténik majd a hármas. Szinte szédültem, annyira izgultam, amikor Bozo kimászott a medencéből, és mutatta, hogy kövessük. Először a zuhany alá mentünk, és egymás testét mostuk, majd Bozo csak annyit mondott:

Bújjatok be mindketten az ágyba!

Bozo csak egyféle választ fogadott el:

Igen, apa!

Így telt az édeshármas

Bebújtunk a hatalmas, tiszta és puha ágyba. A beszűrődő napsugarak még szexibb hangulatot teremtettek. Először tisztáztuk, kinél mik a határok. Hová lehet behatolni, kell-e óvszer, hol szabad a csók - lefektettük a szabályokat. 

Először lefektettem Bozo-t, majd megbeszéltük, hogy Lolával kezd. Bozo imádta, ha apának szólították a nők, és ha engedelmeskedtek neki, így Lolának is fel kellett vennie ezt a stílust. 

Engedélyt kért rá, hogy orálisan kielégíthesse, hiszen Lola imádja az orális szexet. Imád mélytorkozni, ennek többször is hangot adott már, és le akarta nyűgözni Bozo-t. Persze ez az ő esetében nem volt egyszerű, mert Bozo pénisze átlagon felüli volt minden tekintetben. Tökéletes forma, hossz és vastagság.

Én sem maradtam ki, végig figyeltem őket, és kommentáltam az eseményeket, megsimogattam Lola fejét, és annyira nedves lettem a látványtól, mint még soha. Aztán Lola még engem is meglepett, azt akarta, hogy Bozo péniszével pofozzam meg. Letérdelt, én pedig újra és újra megütöttem vele. Sosem láttam még ennyire felszabadultnak és lazának, és mondanom sem kell Bozo is imádta a látványt. 

Bozo már nem bírt magával, szeretett volna végre tényleg szexelni, először Lolával. A barátnőm került felülre, én pedig kintről asszisztáltam, segítettem a ritmusban, a behatolás mélységében, lényegében húzogattam Lolát rajta. Közben pedig a vibrátorom hívtam segítségül, amíg nem rajtam volt a sor. Lola elment, aztán én következtem, nekem sem kellett sok idő, annyira felizgultam az eddigiektől. Bozonak még nem sikerült, ám Lola elmondása szerint a későbbiekben többször is, ám nekem ennyi elég is volt az élményből, magukra hagytam őket. 

Inkább megnéztem a nappaliban egy filmet, és felidéztem az elmúlt pár óra legszebb perceit. Végül Bozo Lolával maradt, de egyáltalán nem bánom. Tökéletes lezárás volt."

via