Akár az együttlét előtt, akár közben, akár utána - egy jó orgazmus sosem rossz, ahogyan a nemlétező mondás tartja. Ha te is preferálod, hogy már a kezdetekkor az élvezet álljon a központban, akkor ezek a tippek neked szólnak!

Pajkos szexjátékok

Eddig csak az orális szex és a finom érintések adták az előjátékot? Akkor itt az ideje egy kicsit felturbózni azt, és bevonni mást is az intim percekbe. Na nem feltétlenül egy harmadik emberre, sokkal inkább játékokra gondolunk!

Semmit a kéznek, semmit a szemnek

Rácsos ágyatok van? Őszintén, hányszor használtátok ezt ki? Itt az ideje egy finom selyemkendővel kihasználni az ágy adottságait. Szex a látásod nélkül? Szex az érintés lehetősége nélkül? Egy kis alá-fölérendeltség a szeretkezés során? Mennyi új utat nyit ez az apróság!

Shopping list

Amikor a bevásárlást intézed, néha jusson eszedbe az éjszaka! Mit tud egy kis tejszínhab? Mennyivel lesz édesebb a szex egy kis mogyorókrémmel? Az új izgalma annyira nagy hatással lehet, hogy pillanatok alatt orgazmus lehet a vége!

Extra masszázs

Az előjátéknak sokszor része a masszázs, méghozzá a háton végezve. Lépj ki ebből a megszokott menetrendből, és a masszázs során koncentráljatok a talpra, a lábszárra, az ujjalra, a fülre, a tarkóra. Ez aztán izgalmas lesz!

Előkészületek

A saját örömödet is megduplázhatja, ha szexinek érzed magad. Úgy érzed, sokkal szívesebben szexelsz, ha szép fehérneműben, nagyszerűen felkészülve estek egymásnak? Ilyenkor úgy érzed, egy istennő vagy? Nos, hidd el, enélkül, kócos hajjal, szakadt ruhában is az lehetsz, ám az biztos, hogy az orgazmus akkor a legegyszerűbb, amikor te a legszexibbnek érzed magadat.

via