Ugyan minden pasit más indít be, érdemes csemegézni az esetleges lehetőségekből. Most 5 pasi vallott, ők mitől indulnak be igazán!

A csók ereje

„Pár éve, amikor éppen elélveztem, a barátnőm nagyon szenvedélyesen és meghitten megcsókolt. Hihetetlen, de kétszer akkora orgazmusom van, ha egy ilyen gyengéd csókot váltunk közbe. Durva, de előtte évekig fogalmam sem volt róla, hogy ez ennyire beindít."

Egy kis kiegészítő

„A barátnőmmel pár éve már az anális kalandokat sem vetjük meg. Egyelőre még konkrét szex nem történt, de az ujjaimal sokszor elkalandozom arra. Nemcsak őt izgatom ezzel, de engem is nagyon beindít az ilyen "hármas" élmény."

A vágy a hajtóerő

„Imádom azt érezni, hogy a nő oda van értem, és mindennél jobban kíván. Ezért azzal szoktam trükközni, hogy amikor a partnerem elmenne, hirtelen kiveszem. Rettentően izgat, ha könyörög a péniszemért. Persze nem akarom megalázni, de beindít, ha egy csaj hajlandó kimondani, mennyire kívánja, hogy folytassam."

A meglepetés

„Van egy fiókom az ágyam mellett, ahol rengeteg szexjátékot és óvszert tárolok. A barátnőm a legváratlanabb alkalmakkor kinyitja ezt a fiókot, és valamelyik játékot beveti szex közben. Így nem csupán beléhatolok, de közben ő is játszadozik magával."

Csak óvatosan

„Imádom, amikor egy nővel megvannak a különböző szintek. Amikor A-ból B pontba, aztán onnan a többibe idő eljutni. Nem szeretem, amikor lerohannak. Az orális szexnél sem tartom célravezetőnek, ha túl gyorsan történnek a dolgok. Induljunk egy csóktól, és menjünk lejjebb fokozatosan!"

via