Az előjáték remek módszer arra, hogy iszonyatosan beindítsd a pasid, ezért hoztunk neked néhány tuti tippet, hogyan csináld! Ráérsz később megköszönni!😉

1. Nézzétek egymást! 

szexnél  gyakran belecsapunk a dolgok közepébe, és elfelejtjük kiélvezni a pillanatot, főleg, ha már régóta együtt vagy valakivel. Izgi lehet, ha csak megálltok egymás előtt, és nézitek, ahogy levetkőzik a másik, hogy már a gondolattol is felizguljatok, milyen dögösek vagytok. Közben ne érintsd meg a pasid, így kicsit tudod húzni az agyát, mielőtt a végén szenvedélyesen egymásnak esnétek. Bízz bennünk!

2. Beszéljetek mocskosan!

Ahelyett, hogy megérintenétek egymást, egyszerűen mondjátok el a másiknak, hogy mit szeretnétek vele csinálni. Ne féljetek belemenni a részletekbe! Hogy tovább fokozzátok a szexiséget, ne várjatok addig, amíg a hálószobában vagytok. Egyszerűen csak beszéljetek a kanapén ülve arról, hogy milyen mocskos, szexi, őrült dolgokra vágytok, így a dolog egyszerre lesz szórakoztató és szuperizgató!


3. Hallgassatok közösen zenét!

Ha még nem kapcsoltátok fel a hangszórókat  szex  közben, akkor most itt az ideje, hogy elkezdjétek. Bármilyen zene is indítson be, legyen az R&B, country, lassú dalok, vagy akár a pop, hangosítsátok fel, és táncoljatok a konyhában, vagy énekeljetek együtt. A közös szórakozás szexi! Ha együtt készítetek egy lejátszási listát a kedvenc zenéitekből, az önmagában is egyfajta előjáték lehet. 

4. Menjetek el valahova, ami a kapcsolatotokra emlékeztet!


Menjetek vissza az első randitok helyszínére, ahol eljegyeztek, vagy ahol először mondtátok ki az SZ-betűs szót. Ha visszatértek ezekre a különleges helyekre, az mentálisan és fizikailag is visszarepíthet titeket a kapcsolatotok hajnalára. Emlékeztetni fog arra, hogy milyen messzire jutottatok együtt... bízz bennünk, ez nagyon szexi tud lenni.

5. Szextingeljetek!


A szexting remek módja lehet annak, hogy felizgasd a pasid! Akár már a munkából is dobhatsz neki egy üzit, hogy mire számítson, amikor hazaér. Garantáljuk, hogy sprintelni fog hozzád!

Ha szeretnél kicsit inspirálódni, ebben a cikkünben összegyűjtöttük neked a legvadabb szexting tippeket! 

Via