A sikeres első randi nem is olyan nagy dolog, csupán néhány érzékeny témát kell hanyagolnod...  Mondjuk is, hogyan kerüld el a kínos baklövéseket! 

1. Exek

Ez nyilvánvalónak tűnhet, de nem győzzük elégszer ismételni! A volt szerető említése miatt a potenciális pasid azt gondolhatja, hogy még nem vagy túl az előző kapcsolatodon, de attól is félhet, hogy a jövőben folyton összehasonlítod olyanokkal, akik egyszer fontosak voltak az életedben.


2. Jövőbeli tervek

Még akkor sem kell sietni, ha az igaz szerelmet keresed. Az első randi arról szól, hogy megismerjük egymást, és egy elhamarkodott kijelentés könnyen elriaszthatja a pasit!

Másrészt, itt az ideje számot vetni: stabil kapcsolatot keresel, vagy inkább valami elköteleződés nélküli dolgot, például egy szexpajtit? A legjobb, ha már az elején tisztázod magadban, és vele is közlöd, csak ne a legelső randin!

3. Filmek

A filmek könnyű beszédtéma, de a valóságban jobb, ha az első randin inkább az utazásról beszélünk! Legalábbis a tudomány szerint... Egy amerikai tanulmány azt állítja, hogy azok az emberek, akik utazásról vagy bakancslistás vakációkról beszélgettek, gyakrabban jutottak el a második randiig, mint azok, akik filmekről beszéltek. Egy próbát megér, nem?

4. Pénz

A pénz talán a legkényesebb téma, és a partnered roppant kellemetlenül érezheti magát, ha már az elején a  pénzügyeire  vonatkozó kérdéseket teszel fel neki. Erről beszélni még párként vagy családok és barátok között sem a legkellemesebb dolog, nemhogy a legelső randin... 

Másrészt, ha már az első alkalommal felajánlod, hogy fizessétek a számlát közösen, már a kezdetektől fogva egyenrangúak lehettek a kapcsolatban. 

5. Időjárás

Nehéz elképzelni közhelyesebb témát, mint az időjárás. Nincs érdekesebb témátok, amiről beszélhetnétek? Talán ez egy intő jel, hogy nem vagytok egymásnak teremtve. Ha pedig mindketten annyira stresszesek vagytok, hogy elakadtok a beszélgetésben, akkor se elégedjetek meg ezzel a témával, annyi mindenről lehet még beszélni!

Via