Nathalie Helal a legújabb könyvében az emojik, a zöldségek és a szex kapcsolatát boncolgatja. Ugye milyen érdekes téma? Ennél már csak az az érdekesebb, hogyan befolyásolja ez a hármas az emberi kapcsolataidat!

Az alma

Amikor Jim maszturbál az almás pitével az Amerikai pitében, megérinti a tiltott gyümölcsöt, azt a gyümölcsöt, amelyet Éva és Ádám evett az Édenkertben. Elmondhatjuk, hogy az alma a történelem legbűnösebb gyümölcse. Éppen ezért rejtett üzenete lehet, ha ezzel kommunikálunk. A félbevágott almába pedig egy felmérés szerint sokan a női nemi szervet látják. Mi erre gondoltunk volna utóljára, de ha a többség ezt mondja, akkor érdemes vigyázni. 

Fokhagyma 

Az orvosok a 17. században a fokhagymát a nők petefészkéhez hasonlították, így a termékenységet szimbolizálja a mutatós kis zöldség. Sőt, régen terhességi tesztként is funkcionált. 

Gránátalma

Szintén a termékenység egyik jele, a perzsa költészetben számos műben is élnek ezzel a metaforával. Úgyhogy csak óvatosan, mert könnyen azt hihetik, hogy gyermeket szeretnél, ha ezzel üzensz!

Füge

A füge a heréket szimbolizálja, ennek története szintén igen régre nyúlik vissza. Ez Johanna nőpápának köszönhető, aki férfinak adta ki magát, és elérte, hogy megválasszák, mindenkit átverve a nemét illetően. Ezt követően új tradíció született: minden újonnan megválasztott pápának egy komódra kellett ülnie, és meg kell tapintani a nemi szervét. Ha valóban férfiről volt szó, az ellenőrnek ki kellett jelentenie, hogy

Kettő van, és nagyon lógnak, mint a mi fügéink. 

Spárga

A spárga a kicsit vékonyka péniszt jelöli, ami már csak azért is nagyon izgi, mert a spárga egy remek afrodiziákum. Éppen emiatt a 19. században az apácák megtiltották, hogy a lányneveldékben ez kerülhessen a konyhákba. 

Banán

Ugye ezt nem is kell kifejtenünk, mire hasonlít?

Via