Már több őrült pornós történetről hallottunk, de ilyenről még sosem! Egy olasz nőt, Valentina Belluccit (aki amúgy pornósztárként keresi a kenyerét) azért fizetnek, hogy rangsorolja a pasik péniszét! Az egészen sokkoló munkakörre teljesen véletlenül talált rá, mikor a közösségi médiás oldalain egyre többen kérték, hogy pénzért nézze meg és átlagolja a péniszeket. Durva, nem? Na de itt a teljes sztori! 

Ez a nő pénzért rangsorolja a pasik péniszét

Valentina Bellucci igazi szexmániás, állítása szerint már tinikora óta arra vágyott, hogy pornósztár legyen. Nem mindennapi karriert futott be, Olaszországban konkrétan ő a #1 női pornósztár, mostanában viszont mással is keresi a kenyerét. Konkrétan azzal, hogy rangsorolja a pasik péniszét!

Ezt az egészen sokkoló és bizarr munkát úgy találta ki magának, hogy a követői sorra küldék neki a #dickpic fotókat, amiből egy ideje elege lett. Posztolta, hogy több péniszfotót nem hajlandó megnézni... HACSAK nem fizetnek neki egy bizonyos összeget! Akkor viszont még le is írja a véleményét és 1-10-ig pontozza is a pasik szerszámát. És még ezért pénzt is kap! Hát nem őrület?

Az árfolyamai titkosak, de akár élőben is pontoz

Arra sajnos nem sikerült rájönnünk, hogy pontosan mennyit is kér Valentina Bellucci a péniszek pontozásáért, de az tuti, hogy többféle csomagot is kínál. Állítása szerint egy fotóról is megmondja a tutit, de akár egy videóhíváson keresztül is kielemzi a dolgokat, ha valaki arra izgul fel. És hidd el, nagyon sok pasi erre izgul fel...

Az átlagos péniszt tartom a legjobbnak. Nem mindig jobb a nagyobb, sőt! A kicsivel viszont nem sok mindent lehet kezdeni. Sok péniszt láttam már életemben, van tapasztalatom. Megmondom a frankót, a pasik pedig ezért fizetnek, ennyi

— mondja a csajszi, aki egészen meglepő módon egy üzleti modellt is készül felhúzni a szexuális szolgáltatásaira, ám ezekről még nem árult el konkrét infót.

Via