Már 18 millió megtekintés felett jár annak a nőnek a TikTok videója, aki az esküvői fotókat megkapva szembesült azzal, hogy a koszorúslány kicsit közelebb került a férjéhez, mint a helyzet megkívánta volna. 

A TikTok felhasználói felháborodtak

Heather Lynn története valósággal felrobbantotta a TikTokot. A nő ugyanis arról töltött fel videót a platformra, hogy nagyon közel került a koszorúslánya a vőlegényéhez. A nő ugyanis megfogta a mára már férj kezét, és nem messze a péniszétől rá is helyezte a testére.

Természetesen a kommentszekció azonnal felrobbant, és hihetetlenül sok támadás zúdult a lány nyakába.

Ha csak nem a nővéred, akkor ideje, hogy elköltözzön a városból!

Én elhiszem, hogy nagyon közel álltok egymáshoz, de ez felháborító. Bármi áron a középpontban akar lenni, pedig ez a ti esküvőtök, és a ti fotóitok. Felháborító!

A nő elmagyarázta a kommentelőknek, hogy őt is nagyon meglepte, amikor meglátta a fotókat, ám már ki is derítette az igazságot. A koszorúslány kicsit sok alkoholt fogyasztott az eseményen, így a fotózáson már nem volt a legjobb formában, azért érintette meg a vőlegényt, hogy belékapaszkodjon, és ne dőljön el. 

A férj is megvédte magát

A kommentelőket megnyugtatta, hogy még mindig együtt vannak, és mára már maximálisan megérti a helyzetet. A TikTok felhasználói azonban nem voltak ennyire megértőek, rengetegen azt mondják, ez csak egy nagyon béna kifogás, és innentől a nap minden órájában nyitott szemmel kell járnia. 

A mindent megmagyarázó videóban már a férj is jelen volt, aki védte a lányt: 

A fotós azt mondta, csináljanak minél viccesebb, őrültebb pózokat a vendégek, amíg mi csókolózunk. Hiába mondtam el a koszorúslánynak, hogy ne igyon többet, addigra már eléggé instabil volt szegény. Ha nem kapaszkodik meg bennem, akkor hátra esik, ami még gázabb lett volna. 

via