Sok minden van, amit nem szeretnénk egy esküvő előtt hallani. Az, hogy a pasink hűtlen volt, semmiképpen. Azt, hogy mindezt az esküvő szervezőjével tette, azt pedig főleg nem. Pedig a különlegesnek tűnő eset valójában nem is annyira ritka.

A vőlegény nem mindig a menyasszonyról álmodik

Nova Jewels ma már az OnlyFans sztárja, és sugar daddyk segítik őt anyagilag, volt, amikor dolgozott, méghozzá esküvőszervezőként. Öt évet töltött azzal, hogy segítsen megtervezni a szerelmes párok nagy napját, akik elmondása alapján nem is mindig voltak annyira szerelmesek. 

A skót bombázó elárulta, hogy sok megdöbbentő dolgot hallott már az esküvők előtt a vőlegényektől, és egyáltalán nem volt rika, hogy ez például egy szállodai szobába való invitáció legyen. 

A legcsodásabb érzés volt látni, amikor egy nő és egy férfi egymásra találtak, és amikor megpillantották egymást a nagy napon. De nem minden alkalommal, volt, amikor egyáltalán nem volt őszinte a kettőjük között lévő kapocs.

Sok kamu esküvőt látott

Nova Jewels azt állítja, talán ebben az időszakban jött rá végleg arra, hogy sok pasinál tényleg nem léteznek határok. 

Itt bizonyosodtam meg arról, hogy vannak, akik úgy érzik, nekik tényleg mindent szabad. Ha nem velem történtek volna ezek a dolgok, talán magam sem hinném el, de a vőlegények sokszor megkerestek a Facebookon. Többször is megkértek, hogy menjek fel velük egy hotelbe, döbbenetes. 

Nova Jewels azonban nem tagadja, volt, hogy visszaélt a helyzettel.

Voltak olyan alkalmak, amikor úgy döntöttem, hogy most az őrületbe kergetem a vőlegényt. Harapdostam a számat, csábítóan viselkedtem, és láttam rajtuk, hogy nem bírnak már magukkal. Amúgy több vendéggel is randiztam már az násznépekből, de olyan is volt, hogy a menyasszony apja, vagy maga a menyasszony hajtott rám. A meztelen pezsgőfürdőzésekről a koszorúslányokkal nem is beszélve. Őrület, mi megy az esküvő bizniszben.

via