Az elmúlt időszakban annyi fantasztikus szexpóz terjedt el a neten, hogy mi is csak kapkodjuk a fejünket: a  sas szexpózzal például hihetetlen könnyű elérni a hüvelyi orgazmust, az ugró kutya szexpóztól a pasik őrülnek meg a teljesen, az álló 69-es szexpózok pedig mindkét félnek hatalmas örömet képesek nyújtani. Most viszont fény derült arra a 3 szexpózra, amire annyian voltak kíváncsiak az elmúlt egy évben, hogy szinte minden második ember rájuk keresett a Google-n! 

A 3 legkeresettebb szexpóz a Google-n

A lótusz

Káma Szútra (azaz az ősi szexbiblia) egyik legnépszerűbb szexpozíciója, ahol a törökülésben lévő pasira kell ráülnöd úgy, hogy két oldalt téredsz, vagy a háta mögött összekulcsodot a lábaidat! Hihetetlenül bensőséges szexpóz, amit nem a gyors, hanem a lassú és mély intim együttlétekhez ajánlanak a szakértők.

A kettétört bambusz

Ez a póz akkor jó, ha a pasid felül akar vadulni, mégis más élmény nyújt, mint a már megszokott misszionárius. Annyi a dolgot, hogy lefekszel az oldaladra, a felső lábadat kinyújtod a plafon felé, a másikra pedig ráül a srác, aki így egy pillanat alatt beléd tud hatolni. Nem sokat fogsz tudni mocorogni, a srác tehát nyeregben lehet!

A talicska

Megfelelő kondi híján ki se próbáljátok, mert baj lehet belőle! Emlékszel a régi tornaórás talicskázásra? Hát ez dettó az, egy kis behatolással megspékelve! Támasztod magadat a kezeiden, miközben a srác mögéd áll és a két lábadat tarva beléd hatol. Tényleg kell hozzá egy kis edzettség, szóval ha az annyira nincs meg, inkább maradjatok a kutyapóznál!

Via