Az egy dolog, hogy állítólag júliusban szexelünk a legtöbbet, de most akár egy barátságból is kialakulhat életre szóló szerelem - legalábbis a csillagok állása szerint!  Idén nyáron (07.18 -08.11.) ugyanis a Vénusz a Rák jegyében, utána (08.11-09.05.) pedig az Oroszlán jegyében fog állni, amiért az átlagosnál jobban vágyhatunk az érintésre és az intimitásra. Augusztus ráadásul a teremtés időszaka, ami egy új szerelem fellobbanását, a régi vágy újjáéledését vagy akár egy esetleges családalapítást is előre vetíthet. Jól hangzik, nem? 

Nézzük is meg, mit ígérnek nyárra a csillagok szerelmi téren ! 

Kos

Eddig a nyár csak a barátokkal való bulizásról és az önfeledt szórakozásról szólt a számodra. Az Oroszlán hónapjába (07.23 - 08.23.) lépve viszont a flörtölésé és a romantikáé lesz a főszerep: még az is lehet, hogy a nyarat egy olyan partnerrel fogod búcsúztatni, akivel akár komolyabbra is fordulhatnak a dolgok.

A nyár legforróbb napja: július 28. (csütörtök), mikor az Újhold egy új románcot is tartogat a számodra. 

Bika

Idén nyáron új élményekre vágysz, mert már teljesen eleged van az unalmas hétköznapokból! A csillagok állása szerint ezt meg is fogod kapni, mert augusztusban olyan kényeztetésben lesz részed, mint még soha! Mivel a Mars egész nyáron a Bika jegyében jár, ezért hallgass az ösztöneidre és próbálj ki új dolgokat: legyen szó akár egy új pasiról, akár egy új szexjátékszerről. 

A nyár legforróbb napja: augusztus 6. (szombat), mikor a Mars a Skorpió, a Vénusz pedig a Rák jegyében áll. Számíts egy kis intimitásra aznap este! 

Ikrek

Szextingelés terén te tudod adni a legjobb tanácsokat! Ez nem is csoda, hiszen éjjel-nappal a telefonodon lógsz a pasiddal vagy a kiszemelteddel. De nem árt, ha felkészülsz: augusztus vége felé ugyanis a Mars az Ikrek jegyében fog állni, amikor is a pasi teljesen el fogja csavarni a fejedet! 

A nyár legforróbb napja: augusztus 29. (hétfő), mikor a Vénusz az Oroszlán jegyében, a Hold pedig a Merkúrral együtt a Mérleg jegyében fog állni. Tökéletes nap ez arra, hogy élőben is megnyíljatok a másiknak! 

Rák 

A Vénusz egészen augusztus elejéig elkísér, ezért olyan nőiességgel leszel megáldva, hogy csak úgy bomlani fognak utánad a pasik! Bulizz, ismerkedj és flörtölj minél több emberrel, a nyár vége felé pedig válaszd ki a hozzád leginkább illő pasit és mélyítsd el vele a kapcsolatodat. 

A nyár legforróbb napja: augusztus 9. (kedd), mikor a Vénusz a Rák jegyében, a Hold pedig a Merkúrral együtt a Kos jegyében fog állni. Valaki ekkor tényleg el fogja rabolni a szíved!

Oroszlán 

Ha eddig unalmas nyarad volt, akkor jobb, ha felkészülsz! Az Újhold az Oroszlán jegyében fog állni, a Vénusz érkezésével pedig fittebbnek, élettel telibbnek és harmonikusabbnak fogod magadat érezni, mint valaha! Használd ki ezt a jó időszakot és vágj bele valami újba, amit mindig is szerettél volna kipróbálni - akár egy új partnerrel, akár egy régivel.

A nyár legforróbb napja: augusztus 25. (csütörtök), mikor a Hold harmóniában lesz az Oroszlán jegyében álló Vénusszal. Vesd be minden nőiességedet! 

Szűz

Abszolút nem vágysz kötöttségekre: teljesen kielégít a barátokkal való bulizás és a pezsgés, amit csak a nyár vége felé akarsz majd feladni. Ekkor találkozni fogsz valakivel, aki pont olyan őrültségekre vágyik, mint te. Vele például kipróbálhatnád a zuhany alatti szexet vagy az  autós szexet is.

A nyár legforróbb napja: augusztus 10. (szerda), mikor a Hold a Bak jegyében, a Vénusz pedig a Rák jegyében fog állni. Ez a nem nap várt fordulatokat hozhat az életedbe! 

Mérleg

Biztos vagy abban, amire vágysz? Augusztus hónapjában többször is újra kell alkotnod a fontossági sorrendet, mert a munkád és az azzal járó kötöttségek a magánéletedre is hatással vannak. Vedd körbe magadat kiegyensúlyozott, boldog emberekkel és akkor újra kontroll alatt tarthatod majd az életedet! 

A nyár legforróbb napja: augusztus 15. (hétfő), mikor a Vénusz az Oorszlán jegyében, a Hold pedig a Kos jegyében fog állni, közel a Jupiterhez. Ez egy ideális nap arra, hogy végre magadra fókuszálj és kipróbálj egy új vibrátort!

Skorpió

Mivel a Mars egész nyáron a Bika jegyében állt, ezért olyan feszkós a hangulatot, mint még soha. Miért nem vezeted le a feszültséget egy jó kis orgazmussal? A partnereddel lévő kémia úgyis az egekben van, akkor talán itt az ideje, hogy kipróbáljatok pár új szexpózt, amit te is imádni fogsz, nemcsak a pasid.

A nyár legforróbb napja: augusztus 1. (hétfő), mikor a Hold harmóniát alkot a Bika jegyében álló Marssal és a Rák jegyében álló Vénusszal. Nem is találhatnál ennél jobb napot a szexre - még az is lehet, hogy életed legjobb numerájában lesz részed ! 

Nyilas

A nyár elején alig győzted a programokat, mostanra viszont annyira belefáradtál a dologba, hogy már ismerkedni és szórakozni sincs kedved. Ne hagyd, hogy belefásulj a dologba: szánj még több időt magadra és a kapcsolatodra is és akkor minden rendbe fog jönni! 

A nyár legforróbb napja: augusztus 20. (szombat), amikor a Hold harmóniában lesz a Mars jegyében álló Ikrekkel és az Oroszlán jegyében álló Vénusszal. Olyan intim szerelmi kapcsolat vár rád, amire mindig is vágytál! 

Bak

Teljesen mindegy, hogy komoly kapcsolatban élsz-e vagy csak szórakozol, a szerelmi életed nem is lehetne rózsásabb! A Vénusz most a Rák jegyében, a a Mars pedig Bika jegyében áll, ami még az átlagosnál is jobban segít a vágyaid beteljesedésében. Augusztusban felmerülhet benned a kérdés, hogyan emelhetnéd a kapcsolatodat új szintre a partnereddel... 

A nyár legforróbb napja: július 26. (kedd), amikor a Hold harmóniában lesz a Rák jegyében álló Vénusszal. Számíts intim és bensőséges együttlétekre! 

Vízöntő

Ez a július nem volt a legjobb hónapod, de egy percig se búslakodj. Talán itt az ideje, hogy még nagyobb figyelmet szentelj saját magadra: fedezd fel az erogén zónáidat, kísérletezz a szexuális játékszerekkel és döntsd el, mi jön be és mi felejtős. Augusztus aztán teljes erőbedobással tudod majd kezdeni és végre lesz elég önbizalmad ahhoz, hogy egy komoly kapcsolatba is belevágj. 

A nyár legforróbb napja: július 28. (csütörtök), amikor az Újhold együtt áll az Oroszlán jegyével. Ez a nap akár egy új kapcsolat szikráját is megcsillogtathatja feléd. 

Halak

Egy romantikus július után augusztusban nehéz lesz überelni a szerelmi életed! Lehet, hogy kicsit vissza is kellene venned a tempóból és több időt szánni a  saját testi-lelki élvezeidre, hogy az új évszakot már újult erővel kezdhesd. 

A nyár legforróbb napja: július 18. (csütörtök), amikor az Hold A Halak jegyében, a Vénusz pedig a Rák jegyében áll. Olyan tökéletes találkozásban lesz részed, amiről álmodni sem mertél!

Via