Ugyan a stressz sem a nőket, sem a férfiakat nem kíméli, vannak az orális szex során olyan helyzetek, amelyek csak a nőket feszélyezik. Lássuk a három leggyakoribb okot, amely a férfiaknak szinte fel sem tűnik, ám a nőket gyakran zavarja.

Meddig fog tartani?

A kérdés jogos, főleg, ha már hosszú ideje kényezteted a partneredet. Ez még csak az előjáték? Vagy az ő számára ez már maga a kiteljesedés? Rengetegen nem merik megkérdezni, hogy van-e már kedvere a partnernek váltani, abbahagyni pedig még kevesebben szokták amikor úgy érzik, hogy elfáradtak. Pedig nincs min aggódni, ha már nem élvezed, nyugodtan vedd kezedbe az irányítást. 

Mi lesz a spermával?

A pasik hajlamosak azt hinni, hogy  majd ők eldöntik az aktus végén, mi történjen a spermával. Pedig a nő döntése kell hogy legyen, hogy számukra mi a legjobb megoldás. Úgyhogy nyugodtan mondd el, hogy számodra mi az aktuálisan járható út. 

Mélységek

Attól még, hogy a pasik sokszor olyan mélyen hatolnak be a nő szájába, mintha nem lenne holnap, a nők elég gyakran érezhetik azt, hogy hosszútávon ez a mélység nem fenntartható, mert csúnya vége lesz. Nyugodtan vedd át az irányító szerepét, és diktáld te a tempót, valamint a mélységet.

Via