Ha aktív szexuális életet élsz, már veled is biztosan megtörtént, hogy nem élvezett el a pasid. Ilyenkor persze magadat hibáztatod és egyből beleveted magadat különböző szexpraktikák és furcsa szexpózok elsajátításába, pedig a dolgot nem kéne személyesnek venned. Teljesen természetes, ha nem mindig élvez el a pasid!  Gondolj csak bele: veled hány alkalommal esett már meg, hogy nem volt orgazmusod? Az orgazmus nélküli szex gyakoribb mint gondolnád, de nemcsak a nőkkel esik meg: a férfiakkal is megtörténhet! A szakértők be is avattak minket az okokba.

4 ok, amiért a pasi nem élvez el szex közben

Túl stresszes, nem tud ellazulni

A szexpszichológusok szerint az orgazmus elérésnek a hiánya legtöbbször a stressz miatt történik. Ha nagyon stresszesek a napjai és még szex közben sem tud ellazulni, egyszerűen nem lehet tőle elvárni, hogy elélvezzen. Érdemes ilyenkor hagyni, hogy ő kezdeményezzen, mert a teljesítési kényszer csak még nagyobb terhet róhat rá.

Túl sokat szexeltek

Ha előző este volt egy nap menetetek, akkor nem kell csodálkozni, ha másnap reggel vagy akár másnap este nem tud elélvezni. A testnek is újra kell töltekeznie, ezért ne sértődj meg, ha nem mindig mászik rád. A többszöri menetek például pont ezért nem szoktak jól elsülni: a szakértők ritka az a férfi, aki egymás után pl. kétszer-háromszor is elélvez!

Gyakran meditál

A keleti gyógyászatban gyakran alkalmazott légzéstechnikák és meditatív jógák képesek arra, hogy megnehezítik az orgazmust. Ha a pasid is gyakran meditál, lehetséges, hogy neki több időre van szüksége ahhoz, hogy felizguljon, ezt pedig tartsd tiszteletben.

Túl nagy rajta a nyomás

Ha nagyon erőlteted a szexet, abból semmi jó nem fog kisülni. A "kényszeres" szexet senki sem szeret, a pasik sem. Könnyen lehet, hogy ő nem is kívánja annyira, de inkább belemegy a dologba azért, hogy neked jó legyen. Amennyiben sanszos, hogy ez van, ne vedd a szívedre, ha nem élvez el, nem nagy ügy.

Via