Az első néhány hét után még nehéz lehet megállapítani, mennyire is lesz tartós a párkapcsolatod – azonban van néhány jel arra, hogy hosszútávra tervez veled a pasid. Az egyik ilyen jel az, hogy bemutat a családjának és a barátainak. Ám mi van akkor, ha a nagy családlátogatás még hónapokkal, sőt, még fél évvel az első randi után sem történik meg? Egy randiguru most elárulta, miért nem mutatnak be téged a pasik a családjuknak/barátoknak.

Ha a pasi nem mutat be a családjának, tutira igaz valamelyik ok ⬇️

A randiguruk szerint pár hét járás után nem megszokott, hogy a pasik bemutatnak a családjuknak (sem fordítva) 2-6 hónap randizás során azonban ez már elvárható, sőt, alapjában véve ez is a normális. Ha ez nem történik meg, akkor valamilyen oka biztos van annak, hogy "rejteget" téged a pasid. A szakértők el is árulták, miért!

Ha pasik nem terveznek hosszú távra veled, kizárt, hogy bemutassanak a családjuknak, a haveroknak viszont igen. Az is lehet, hogy a pasid szégyelli a családját vagy a körülményeket, amikben felnőtt; de az is előfordulhat, hogy nincs jó kapcsolatban a családjával, azért nem ejt sort a találkozóra

– mondja a randiguru, aki szerint azonban a leggyakoribb ok, amiért egy pasi nem mutat be a családjának az, hogy még nem biztos a veled kapcsolatos érzéseiben. Ez van sajna!

Mit tegyél, ha rosszak a megérzéseid? 

Érthető, ha idegesít az, hogy nem találkoztál még a pasid egyik családtagjával sem, de ahelyett, hogy magadat idegesítenéd fel, kérdezz rá a dologra! Ha nem is teljesen nyíltan, de érdemes néha felhoznod a gyerekkort, a szülőket vagy az emlékeket, ha egyszer kicsit mélyebben beszélgettek. 

Ilyenkor azért ki szoktak derülni dolgok és néha elkottyintanak a pasik ezt-azt, pl. a szülei elváltak és bonyolult a dolog, vagy már nem tartja velük a kapcsolatot, vagy bármi más, ami miatt nem akar nekik bemutatni. Ha viszont tervben van a dolog, esetleg mond olyat, hogy már mesélt rólad nekik vagy beszélgetett rólad valamelyik családtagjáról, az már jó jel! Ebben az esetben már csak ki kell várnod a megfelelő alkalmat a találkára, amit a fejében már tutira tervez.

Ha viszont nincs ilyenről szó és még véletlenül sem emlegeti a családját, ha veled beszélget? Érdemes elgondolkodnod rajta, mennyire is komoly ez a kapcsolat, ha pedig nem vagy biztos a szándékaiban, kérdezd meg, hogy mik a tervei veled. Ekkor már tutira be fogja vallani, ha ő nem tervez komolyan veled és onnantól kezdve már csak rajtad áll, mennyire felel meg ez neked.

Via