Hihetetlen, de tényleg igaz! A szakértők szerint nem elég, hogy nőknek sokkal jobban bejönnek az idősebb pasik, általánosságban véve minden egyes nő olyan pasival randizik, mint amilyen az apja! Durva, nem? De vajon ezt mit jelent?  🤔

Tényleg olyan a pasid, mint az apukád?

Egy új kutatás szerint az Alkonyatban felbukkanó „bevésődés″ szöveg nem hülye duma, hanem totálisan valós dolog. Azt ugyanis, hogy milyen pasikkal kezdük el randizni az életünk folyamán, nagyon befolyásolja az első néhány hónapunkból, évünkből hozott férfiminta. 😮

Ha például az édesapád magas, férfias és barna hajú, akkor a kutatások szerint nagy rá az esély, hogy te is ilyen megjelenésű férfiakkal kezdesz el randizni. Titkon tehát minden nő olyan férfit keres, mint az édesapja, még akkor is, ha ennek nincs a tudatában. Érdekes, hogy ez a jellemvonás a fiúknál is megjelenik, csak ők éppen az édesanyjuk hasonló csajokkal kezdenek el randizni.

De mi van akkor, ha nincs apaminta?

A kutatások szerint abban az esetben, ha a korai hónapokban, években nem volt megfelelő férfi vagy női minta a családban, az ember olyanokkal kezd el randizni, mint amilyen saját maga vagy amilyenre vágyik.

Ha például nem volt erős férfi minta a családban, akkor sanszos, hogy egy nagyon maszkulin férfi lesz az ideálod, aki mellett teljesen önazonos tudsz lenni nőként; ahogyan az anyaminta nélküli pasik is az extrém nőies nőket preferálják jobban.

Via