Ma már szinte mindenki chateléssel kommunikál a másikkal, ezért nem meglepő, ha az üzenetküldések során folyton hangulatjeleket, emojikat és gifeket küldözgettek egymásnak a pasiddal. Van nagyon sok olyan kétértelmű szexre utaló emoji, ami tutira bejön neki, de a párkapcsolati szakértők szerint olyan hangulatjelek is léteznek, amikkel ki lehet őket kergetni a világból! 😄🏃‍♂️

Az emojik, amiket utálnak a pasik

A padlizsán emoji 🍆

Ez meglepő lehet, mert a padlizsán emoji technyelven péniszt jelent, de a szakértők szerint nagyon bizarrnak, cikinek és kicsit kínosnak is érzik a pasik, ha ilyen hangulatjellel utalgatsz a péniszére. 

 A kakis emoji 💩

Hát ezt nem kell sokat magyarázni, ugyan ki szereti? Olyan undi! Ha pedig belegondolsz, egy pasi sem kapna szívesen egy kakis hangulatjelet az álmai csajától, az már tényleg több lenne a soknál! Mondjuk, tuti, hogy te sem tudnád hova rakni, ha a pasid küldene neked egy ilyet.

A kis ördög emoji  😈

Ettől a kis ördögtől mindenkire rájön a frász, pedig általában semmi rosszat nem jelent. Snapcheten pl. akkor szúrják be, ha valaki szexuálisan rosszalkodik vagy csintalan üziket küld; de szabály szegésekre vagy megúszásos dolgokra is használják. A pasik mindenesetre nem szeretik, de a csajok többsége sincs oda érte!

Via