Vajon tényleg meghatározza a szexuális életed a születésed időpontja? Suzie Kerr Wright asztrológus most elárulja, hogy a nyár vagy a tél szülötte tüzesebbek-e az ágyban. 

Január 

A januárban születettek egy kicsit konzervatívabbak, de ha egyszer megkedvelnek valakit, akkor szívesen kísérleteznek. Igen, az ágyban is! 

Február 

A február hónap szülötte valóságos kalandorok, már ami a szexet illeti. Nagyon szenvedélyesek, azonban a kegyeikért alaposan meg kell küzdeni. 

Március 

A márciusiak imádnak sok-sok időt tölteni az ágyban. A szex számukra az intenzív kötődésről szól, továbbá igyekeznek mindent megadni a párjuknak, ami csak lehetséget. Sőt, nem ritka, hogy a  tantrikus szex  irányába fordulnak és spirituálisan is magas szintre emelik az együttléteket. 

Április 

Az áprilisban született személyek nagyon függetlenek, a szex pedig számukra forró, tüzes, intenzív és nagyon szenvedélyes. A Mars uralja őket és, ha már nem kívánnak valakit, akkor valószínűleg soha többet nem is bújnak ágyba az illetővel. 

Május 

A májusiak számára a szex kényelmes és érzéki kell legyen. Szeretik magát az aktust, de az is fontos a számukra, hogy a körülmények is megfelelőek legyenek. Szeretnek pompásan berendezett szobákban, szatén lepedőn hemperegni, és imádják, ha kényeztetik őket. 

Június 

A júniusi személyek imádnak kísérletezni, éppen ezért ők azok, akik tényleg minden  szexpózt  szívesen próbálnak ki. Nagyon intenzív szeretők, s nem riadnak vissza a mocskos beszédtől sem az ágyban. Grátisz a telefonszexért is odavannak, szóval, ha távkapcsolatban élsz egy júniusival, akkor máris megvan az alternativa a buja együttlétekre. 

Július 

A júliusiak szintén nagyon szenvedélyes szeretők, azonban számukra a szex tele van érzelemmel. Ahhoz, hogy az aktus mennyei legyen biztonságban kell érezzék magukat. Szeretnek gondoskodni a másikról, adni és kapni is imádnak egyaránt. 

Augusztus 

Az augusztusban született emberek vagy nagyon önzőek vagy igazán nagylelkűek. Igazi végletek. Ők azok, akik egyenesen utálják, ha valaki meg akarja mondani neki, mit csináljanak az ágyban, ugyanis sokszor egóból élnek, így könnyen megsértődnek. 

Szeptember 

Szenvedélyes szeretők, de mindig uralni akarják az érzelmeiket. Ha szexről van szó sok minden kell ahhoz, hogy teljesen el tudják magukat engedni. Nem vetik bele magukat egy éjszakás akalndokba, de ha van érzelmi kötődés, akkor nincs olyan dolog, amit ne tennének meg a partnerüknek. 

Október 

Az októberiek vérbeli romantikusok, de közben szenvedélyesek is. Ők azok, akik rímekben beszélnek, akik eléd tárják az érzéseiket. A romantika doppingolja őket, egy gyertyafényes vacsora után pedig valódi kényeztetésre számíthatsz tőlük az ágyban. 

November 

A novemberben született emberek a szenvedélyes szex valódi megtestesítői. Imádják birtokolni a parnerüket, de közben azt is akarják, hogy a párjuk uralkodjon felettük az ágyban. Minden lehetséges  szexpózt  szívesen próbálnak ki, számukra aztán tényleg nem létezik a lehetetlen. 

December 

A decemberiek nagyon kreatívak az ágyban. Szeretnek szerepjátékokat kipróbálni, de gyakran nehéz velük mély, intim kapcsolatba kerülni, mert még az ágyban is hajlamosak ellőni egy-egy poént. 

(via)