Az élőben való ismerkedés már rég nem olyan „trendi”, mint az a szüleink idejében volt — legalábbis ezt mutatják a statisztikák, ugyanis már a fiatalok 65%-a ismerkedik online, különböző randiappok(vagy a metaverzum) segítségével. Magyarországon jelenleg a Tinder az egyik legnépszerűbb társkereső, ami eleinte csak az egyéjszakás kalandorok applikációja volt, de ma már főleg a párkapcsolatot keresők használják. Ezzel az új menő funkcióval pedig még többen fognak rá regisztrálni, ugyanis nemcsak biztonságosabb, hanem átláthatóbb is lesz vele a Tinder!😍

A Tinder Uni funkcióját már most imádja mindenki

A Tinder Uni(versity) funkció egy app-az-appban menüpont lesz, ahová azokat a 18-25 év közötti, egyetemre járó felhasználókat várják, akik nem feltétlen házasságot és gyereket, hanem szerelmet, utazópartnert, barátságot, szexet és ezek között minden mást is keresnek.

Shutterstock
Shutterstock

A funkció használatához kötelező lesz a profil és a személyiség megerősítése, ahogyan azt is meg kell adni, melyik egyetemre jársz, de ennek a láthatóságát szabadon lehet majd szabályozni.

Biztonságosabb és átláthatóbb lesz az egész

Az új menüpontban az a jó, hogy csak olyan egyetemi hallgatókkal  lehet majd ismerkedni, akikkel a mindennapi életed során lehet, hogy nem is futnál össze. Azt pedig, hogy mindenki ellenőrzött, valós személy lesz, maga az app garantálja, szóval végre nem kell idióta, fake személyekkel ismerkedned, akik lehet, hogy nem is léteznek! 🤪 Hát nem szuper?

A funkciót egyelőre csak az Egyesült Királyságban mutatták be, mert még tesztelő fázisban van, de ha minden jól megy, a jövő év elején egész Európában használható lesz az új funkció — köztük Magyarországon is! Mi már alig várjuk, és te?😍

Via