A szexről, és azon belül az orális szexről muszáj sokat és őszintén beszélni, hiszen a témát annyi tabu övezi, hogy rengetegen vannak, akiknek továbbra is nehezére esik a kommunikáció a partnerével erről az igazán fontos dologról. A pasid csak akkor fogja tudni, hogy pontosan hogyan szerezhet neked örömet úgy, ahogy neked az a legjobb, ha elmondod neki, mi hogyan esik jól. Igaz ez az orális szexre is. A férfiak jó része az alábbi három hibát el szokta követni. Ha ez a te partneredre is jellemző, nem kell, hogy hallgass: mondd el neki, hogy jobban szeretnéd, ha másként csinálná.

Persze ne szúrd le azért, mert hibát vétett, ne vond felelősségre, ne nevesd ki – ezek nyilván neked sem esnének jól. Egyszerűen csak vezesd, segítsd, irányítsd őt, hogy a szex mindkettőtöknek a lehető legtöbb örömet nyújtsa!

1. Rögtön a tárgyra térnek

A férfiak hajlamosan rohanni a szexben, a nők számára azonban fontosabb az előjáték. Igaz ez az orális szexre is: rengeteg férfi azonnal a klitorisz izgatásával kezdi. Ehelyett a legtöbb nő jobban szereti, ha más erogén zónákat kerít sorra előbb a partnere. Jöhetnek a csókok a combra, a belső combra, combtőre. Aztán következhet a vénuszdomb, a szeméremajkak... ha úgy érzed, hogy a partnered nem jó sorrendben, vagy nem a megfelelő sebességgel halad, irányítsd őt bátran, hiszen csak akkor fogja tudni, hol-hogyan szereted a legjobban, ha elmondod neki!

2. Nem figyel a testbeszédre

Ha a partnered magától nem hallgat a testbeszédedre, kénytelen vagy szavakkal megkérni, hogy hogyan, mire figyeljen. Sok férfi, ha megtalálja, milyen mozdulattal okozhat igazán nagy gyönyört partnerének, elkezd begyorsítani. A férfiaknál ez általában működik, a nőknél viszont sokszor nem: rengeteg csaj éppen arra vágyik ilyenkor, hogy partnere belassítson és tovább időzzön azon a bizonyos helyen. Más férfiak abbahagyják a szájjal-nyelvvel izgatást, ha érzik, hogy a partnerük kezd a csúcs közelébe érni – de lehet, hogy te pont emiatt szeretnéd, hogy folytatná.

Ezekkel kapcsolatban a tested üzen a partnerednek, de ha ő nem figyel erre vagy nem érti még, mi mit jelent, használd bátran a szavakat!

3. Nem használja a kezét 

Oké, hogy az a neve az egésznek, hogy orális szex, de azért nem tilos közben a szájon kívül mást is használni! Sőt: a legtöbb nő imádja, ha az orális izagtás közben érezheti partnere kezének érintését is. Amennyiben te is így vagy ezzel, de a partnered magától nem használja a kezét, mondd el neki, mire vágysz! Simogassa a bőrödet gyengéden? Esetleg hatoljon be egy vagy két ujjal? A lehetőségek száma hatalmas, miért ne fedeznétek fel, mi okozza a legnagyobb örömöt?

Via