A szex nem egyenlő a jó szexszel, ezt pedig a kutatások is igazolják: a 30 év alatti nők 15%-a ugyanis még soha nem élvezett el, 41%-a pedig játszott már meg orgazmust a szex közben. Ez nem újdonság, ám az mindenképpen, hogy nemcsak a nők, hanem a pasik is színlelik az orgazmust – ráadásul nem is akárhogyan! Egy új felmérés szerint ügyesebbek benne, mint azt valaha is gondoltuk volna!

A pasiknak sem kihívás orgazmust színlelni 

A legtöbb nőnek elég egy-két sikoly, szexis nyögdécselés és sóhajtozás, a pasik többsége pedig simán beveszi, hogy elélvezett a partnere. Nos, a kutatások szerint ez fordítva is igaz, mert a férfiaknak sem kell túlságosan megerőltetniük magukat egy kis színjátszásért! 

Az orgazmust roppant könnyen lehet színleli, főleg, ha óvszert használsz. Elég néhány erős löket, a ritmust a csajéhoz igazítani, néhányszor hevesen lélegezni,e setleg grimaszolni és kész is. A szex után aztán mehet a fújtatás és a mosakodás. Ha a csaj elélvezett, nem fog azzal törődni, mi van az óvszerben vagy van-e benne valami

– mondja egy srác a netről, aki saját bevallása szerint többször járt már úgy, hogy szex közben nem, csak maszturbáció vagy egy szexjáték segítségével tudott elélvezni.

Elképesztő, mennyi pasi tetteti az orgazmust!

Hogy mégis mennyi az annyi? A legfrissebb kutatások szerint a 30 év alatti pasik 31%-a (!) játszotta már meg az orgazmust legalább egyszer az élete során, a legtöbbször pedig a Z generáció tagjai, a 1997 és 2012 között születtek (azaz, a 11-26 évesek) színlelnek ejakulációt szex közben. 

Via