Ugye mennyire egyértelmű, hogy nőként, ha valaki szeretné feldobni a maszturbációt, akkor számtalan lehetősége van rá? Na de mi van a férfiakkal? Nekik közel sincs ennyi lehetőségük. Mire kell egyáltalán gondolnunk, amikor azt mondjuk, hogy férfi szexjáték? 

Sokkal kevesebb lehetősége van a férfiaknak

Annyira egyértelmű, hogy a vibrátorokból kicsik, nagyok, rezgősek, hagyományosak, világítók, zenélők, hihetetlen, hány fajta a rendelkezésünkre áll. De akár környezetbarát szexjátékok is léteznek, sőt már csiklószívó kisgépek is. 

Vajon ehhez képest mekkora a férfiak piaca? Mert az elgondolás szerint, a férfiak gyakrabban maszturbálnak mint a nők, akkor mégis hogy lehet, hogy nem ők a fontosabbak ezen a piacon?

Octopus

Itt van máris az Octopus, ami a női vaginát próbálja helyettesíteni. Na de miért is annyira jó? Mert azoknak a férfiaknak is örömet nyújt, akik merevedési zavarral küzdenek. A lényege, hogy be kell csúsztatnunk a péniszt ebbe a kis játékba, ami rezgésekkel is fel van turbózva. 

A szikla

Ez a kezdőknek való dugó nagyszerű első anális játék lehet mindenkinek, aki ebben az irányban szeretne nyitni. Meglehetősen kicsi, így könnyen behelyezhető (persze sok síkosítóval), 7 rezgéssel és mintabeállítással rendelkezik, és vízálló, így fürdőkádban vagy zuhany alatt is használhatod.

Tojás

A TENGA tojás az egyik legnépszerűbb szexjáték a piacon. Röviden összefoglalva, ez egy rendkívül rugalmas maszturbátor férfiaknak, amely elképesztő belső textúrával rendelkezik az extra stimuláció érdekében. A valaha volt legluxusabb cucc. Nem csak húsvétkor.

Pohár

A tojás gyártója piacra dobta a kézimunkázó poharat is, amely Japánból származik. Belseje ennek is hihetetlenül puha, és úgy van kialakítva, hogy ha ebben van orgazmusa a férfinak, akkor utána egyszerűen és gyorsan kimosható. 

Szívórendszer

Ha imádod az orális szexet, akkor ez a kis szexjáték lesz a legjobb barátod. A Blowmotion 40 fokra melegedik fel, 5 különböző szinten rezeg 3 féle intenzitással. Közben pedig intenzív szívó hatást bocsát ki, ami az egekbe repít. 

Via