Simogatás, cirógatás, fogdosás: ezerféleképpen lehet megérinteni egy férfit. Készen állsz arra, hogy mindet letetszeld?  Íme néhány tipp, amitől minden pasi beindul!

Erogén zónák

Az erogén zónák simogatása csodákra képes! Például ülj a pasid mögé, és az ujjaddal rajzolj cikk-cakkokat a gerincén, fentről lefelé. Ha rövid, gyors mozdulatokat váltogatsz hosszabb, lassabbakkal, akkor biztosan az őrületbe kergeted. 

Ahogy a pasid egyre jobban beindul, más érzékeny területekre is elkalandozhatsz, fokozva az izalmakat. Megsimogathatod a combját, a fülét, vagy a nyakát, sőt az ujjaid helyett akár a szádat is használhatod: a nyakcsóknak például biztosan nem tud ellenállni!

Szuper erogén zóna még a mellbimbó is: ha körkörös mozdulatokkal simogatod a mellkasát, könyörögni fog a folytatásért! 

Térj a lényegre!

Ha már minden egyes porcikát végigsimogattál, és a végsőkig húztad a pasid agyát, rátérhetsz a nemi szervekre is. Van egy olyan testrész, amelyet gyakran elhanyagolnak, amikor az erotikus simogatásról van szó: a pénisz makkja olyan érzéki szerv, amin rengeteg (körülbelül 6500) idegvégződés található, és  hatalmas örömet képes okozni.

Ha tovább szeretnénk húzni a dolgot, lassú mozdulatokkal simogathatjuk a makkot, egyre fokozva a tempót és az erősséget, és a heréket sem érdemes kihagyni a buliból.

Szex közben

Ha már a szexre kerül a sor, a lovgalópóz például tökéletes arra, hogy közben a kezeinkkel kényeztessük a partnerünket: óvatosan tegyük a két herét a tenyerünkbe, és finoman markoljunk rá a behatolással egy időben. Bár furcsán hangzik, tuti, hogy a mennyekbe repíti majd a pasit! Emellett simogathatjuk a mellbimbóit, vagy beletúrhatunk a hajába. Hidd el, megéri használni a kezeidet, a pasid hálás lesz érte!

Via