A férfi maszturbáció egy hihetetlenül izgalmas témakör, mert a nők sosem láthatnak bele igazán, mi zajlik a zárt ajtók mögött. Most azonban öt pasi is megosztotta titkait: hogyan megy náluk az önkielégítés?

Pornófilmek

A férfiaknál nem ritka, hogy a pornófilmeket nem csupán arra használják, hogy kellően felfokozott állapotba kerüljenek. Ez arra is lehetőséget ad, hogy a soha meg nem valósuló fantáziájuk legalább képzeletben megvalósuljon. Nem ritka, hogy olyan pózokat, módokat néznek, amelyet a való életben soha nem kérnének senkitől.

Social media

Döbbenetes, de vannak olyan férfiak, akiknek annyira másodlagos a maszturbáció, és annyira megszokott rutinjuk van már, hogy közben zavartalanuk Instagramoznak, pörgetik a Facebookot. Bezzeg mi nők komoly csillagállásra várunk, hogy megfelelően orgazmuskészek legyünk, ők pedig csak görgetnek. 

Dilemmák

Vannak olyan férfiak is, akiknek komoly dilemmát okoz a maszturbációhoz használt kéz kiválasztása. A legtöbben a domináns kezükkel bonyolítják le a magányos kalandot, de vannak, akiknél értékes percek telnek el, mire rájönnek, melyik oldalról is akarják az örömet. 

Haditerv

Vannak, akik inkább a WC-n ülve okoznak örömet maguknak, mások azonban gondos előkészítéssel élnek a maszturbáció előtt. Akik nagyon körültekintőek, azoknak még külön törölközőik is vannak, amelyeket az ágyra terítenek a nagy bumm előtt. 

Emlékek

Több férfi is beszámolt arról, hogy egyfajta emlékezetkiesése van a maszturbáció után. Így hajlamosak az orgazmus után egy ideig csak néma csendben ülni, és azon gondolkodni, mi is történt az elmúlt percekben.

Via