5 férfi őszintén mesélte el, hogy mi volt a legemlékezetesebb dolog, amivel meglepte őt a párja az ágyban. Ha le akarod nyűgözni a pasid, íme egy kis inspiráció, amit garantáltan imádni fog! 

1. A pucér pasi női változata 


„Hazajöttem a munkából, kinyitottam az ajtót, és ott volt a kanapén meztelenül. Azonnal rám nézett, és én elég jól ismertem ezt a tekintetet ahhoz, hogy tudjam, mit akar.”

2. Szexi ébresztő

„Arra ébredtem, hogy rajtam ül.

Ő ébredt fel először, és úgy tűnik, én is készen álltam, úgyhogy csak rám vetette magát. 

Egy 10/10-es  szexfantáziám  teljesült, amiről régóta beszéltünk már, de végre tényleg megtörtént.”

3. Derült égből 


„A fotelben ültem és néztem a tévét. A feleségem, aki akkoriban a barátnőm volt, egy szó nélkül odasétált hozzám, letérdelt, lecsatolta az övemet, és kielégített orálisan. Teljesen elképesztő volt. Úgy éreztem magam, mint a világ császára.”

4. Édeshármas

„A feleségem áthívta a barátnőjét egy italra, aminek furcsa vége lett.  Mindannyian flörtöltünk, és én nem gondoltam semmi konkrétra, amikor a feleségem és ő bementek pár percre a szobába. Aztán küldött egy SMS-t a telefonomra, és azt mondta, hogy jöjjek be, mert mutatni akar valamit.”

Kinyitottam az ajtót és meztelenül csókolóztak. Odahúztak engem is, és elkezdtek vetkőztetni. Ez az édeshármas volt messze a legforróbb dolog, ami valaha történt.

5. Szólóműsor

„Az exem tudta, hogy imádom nézni, ahogy a  szexjátékaival  játszik. Hazajöttem, ő pedig a kanapén ült a játékai társaságában, és műsort rendezett nekem. Ez volt az egyik legdögösebb dolog, amit valaha csinált, és egy egész éjszakás szerelmeskedéshez vezetett.” 

Via