Férfiakat kérdeztünk arról, mi az, amitől elgyengülnek: milyen flört tippeket érdemes egy nőnek bevetnie ahhoz, sikerrel járjon?

Jelezze az elérhetőségét

A pasik úgy gondolják, nagyon fontos az, hogy egy csaj jelét adja annak, hogy elérhető, és hogy kifejezetten az ő számára is elérhető. Ez nem összetévesztendő a könnyen kaphatósággal, sokkal inkább a nyitott kommunikáció az elvárás. A férfiak imádják, ha a nő szemkontaktus tart, mosolyog és magabiztos. Ezekből a jelekből már általában tudják, hogy indulhat a hódítás. Szerintük fontos ezt az  elején tisztázni, hogy mindenki úgy érezze, zöld a lámpa. 

Közös pontok

A pasik imádják azt, ha közös pontot találhatnak maguk, és álmaik nője között. Éppen ezért mindig próbálj meg rákapcsolódni a férfi történetére is, és soha ne ess túlzásba, ne csak a saját sztorijaidat, a neked fontos dolgokat mondd el. Mutasd meg a pasinak, hogy nem untat az amiről beszél, már ha tényleg nem untat. Ha tudod, helyezd el a számára fontos történeteket a te életedben, mondd el, hogyan tudsz hozzá kapcsolódni. 

A megfelelő időpont

A pasik szeretik, ha egy csaj nyitott, és ezt a tudtukra adja. Ennek ellenére, azt már kevésbé viselik jól, ha nem a megfelelő időpontokban flörtölnek velük. Sokaknak inkább teher, ha a munkahelyi meetingek mellett azzal kell foglalkozni napközben, hogy a kiszemelt csaj egész nap írogat, mi több azonnali válaszokat vár. Persze, egy ismerkedés során jó esetben mindkét fél izgatott, ám ez nem azt jelenti, hogy jó dolog két meeting között arra kényszeríteni a másikat, hogy ne a munkára, hanem rád fókuszáljon.

via