Miről álmodnak a pasik? Milyen foglalkozást végez az a nő, akiről a  legtöbben fantáziálnak?  Egy felmérésnek köszönhetően, most végre kiderült!

A régi klasszikus tarolt

Egy felmérésnek köszönhetően érdekes rangsor született: az eredmények alapján ezekről a szakmákat űző nőkról álmodoznak a legtöbbet a férfiak szexuálisan. 

Fontos persze megjegyezni, hogy ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy mindenkire ez lenne az igaz, ám az biztos, hogy a megkérdezettek egyet értettek a válaszban. 

Régi klisének tűnik, hogy a pasik egyik legnépszerűbb fantáziája egy szexi titkárnő, aki az ikonikus vörös rúzst viseli, hozzá pedig egy mutatós szemüveget. Ám az idő múlásával sincs ennél népszerűbb, a válaszadók nagyrészénél még mindig a titkárnőké az aranyérem. 

A pasik azzal indokolták a döntést, hogy szeretik, ha valaki vigyáz rájuk és gondoskodik róluk, ez a szakma pedig megtestesíti ezt, méghozzá úgy, hogy ők maradnaka a dominánsak. 

Nem egy típusú foglalkozások szerepelnek a listán

A második hely azonban ennek szöges ellentéte, az üzletasszony lett az ezüstérmes. Ugyanis az az erő, kitartás, gyakran femme fatale stílus is hihetetlenül vonzza őket. 

A 21%-os aránnyal harmadik helyen végzett a nővér szakma, ami szintén nem egy új gondolat. 

Ezen kívül helyet kapott még listán a pincérnő, a bébiszitter, és a könyvelő szakma is.

via