Jaj de rosszul hangzik a fogságban ragadt pénisz, ugye? Elsőre talán vannak akik megmosolyogják, de hidd el, semmi vicces nincs benne, hiszen egy életre szóló traumát tud okozni. 

Mit jelent a fogságban ragadt pénisz?

Na nem annyira gyakori, hogy állandóan paráznotok kell tőle, de történt már ilyen, és fog is, úgyhogy a rémület helyett jó tisztában lenni a dolgokkal. 

A fogságban ragadt péniszt a hüvely összehúzódásai okozzák. Vannak ugyanis olyan intenzívek, amelyek valósággal fogságban tartják a péniszt, ami ebben az esetben nem tudja elhagyni a testet, ott ragad. Csak akkor szabadul ki, amikor a merevedés véget ér, a férfi pettyhüdt állapotban tud távozni. 

Ez elsőre nagy ijedtséget válthat ki, de nagyon fontos a nyugalom és a higgadtság. Az összehúzódást sajnos lehetetlen kivédeni, ugyanis csak a behatolás után alakul ki, így lehetetlen felkészülni rá. 

Mi okozza a fogságban ragadt péniszt?

Sajnos a fogságban ragadt pénisz jelenségét sok dolog okozhatja, eredete viszont minden esetben pszichés jellegű. Kiválthatja a traumától való félelem, de a fájdalomtól, fertőzéstől, és magától a közösüléstől való rettegés is. 

Érdemes tehát lelki oldalról megvizsgálni, hol tart a kapcsolatotok, ha ilyet tapasztaltok.

Via