A legújabb szexőrület a fokjáték, amelynek lényege, hogy a különböző hőmérsékleti ingadozásokkal dobjuk fel a szexuális élményt. Ezek kifejezetten izgató hatással vannak az erogén zónákra, és  emlékezetesen intenzív orgazmusokat  eredményezhetnek. 

Hogyan csináljuk a fokjátékot?

Felfedezhetjük ezt a fajta kényeztetési módot akár a zuhanyrózsával, ha egymagunk vágnánk neki a kalandoknak. Nagyon figyelj, hogy ne legyen se túl forró, se túl hideg a víz, és arra is ügyelj, hogy ne kerüljön túl sok víz a hüvelyedbe. Irányítsd a csiklódhoz a rózsát, és váltogasd a hidegebb és a melegebb hőmérsékletű vízsugarat. Hihetetlen élményeket ad majd!

A jégkocka is tökéletes alternatíva lehet, mondanunk sem kell, hogy itt a hideg stimulálja majd az érzékeket. Kifejezetten nagy élményt okozhat a nyaknál, a mellbimbóknál és a belső comboknál. 

Pro tipp: ha a szádba teszed, amíg orálisan elégíted ki a partneredet, megőrül majd az élménytől!

Honnan jön a meleg?

Vannak melegedő vibrátorok is, amelyek pontosan a fokjátékra mennek rá: az alapélményt kiegészíti, hogy forrón hatol a testbe, na de csak annyira, amennyire ez még egészséges! Érdemes beszerezni egy ilyen társat is, mert felejthetetlen élményt nyújt. 

Ha pedig a legextrább élményre vágysz, akkor egy melegedős vibrátor a hüvelyben és egy jégkocka a szeméremdombon hihetetlen fúziós orgazmust eredményez!

Via