Szeretnéd nagyon alaposan meglepni a pasidat, micsoda szextrendeket tudsz? Akkor itt az ideje, hogy megmutasd neki a frotti frottát! Hidd el, leesik madj az álla!

Semmit a testnek?

Nem kell megerőltetnetek magatokat, elég csak a misszionárius szexpózra gondolni, a frotti frotta ugyanezen alapul. A testek összesimulása, a szemkontaktus itt is adott, csak éppen behatolás nem történik. Na ne aggódj, és ne zárd be a lapot, mert így még izgalmasabb is lehet!

Ez a gyakorlat egyébként Japánban terjedt el, amikor behozták a prostitúcióellenes törvényt, és előszeretettel alkalmazták akkor is, amikor a szexuális úton terjedő betegségek virágkorukat élték. Hiszem a frotti frottával ezeket el tudod kerülni a behatolás hiányával. 

A frotti frotta lényege, hogy a fogadó fél combjainál, történik az izgatás. A pasi oda dörzsöli a hímvesszőjét, néha pedig a vaginához. Most alábecsülöd talán a hatását, de gondolj bele! A maszturbáció során ugyanúgy dörzsöléssel is izgatod magad, ez szinte ugyanaz, csak komplexebb élmény. 

Nincs, akit ne izgatna fel ez a szextrend

A frotti frotta arra is tökéletes, hogy beindítsátok egymást a pasiddal! Lehet ez csupán előjáték is, vagy tesztelhetitek a határaitokat, hogy kiderüljön, vajon meddig bírjátok behatolás nélkül. Sőt, akár a BDSM-be is belekóstolhattok, ha az izgató fél parancsol, és megtagadja a behatolást attól, aki már remegve kéri a frotti frotta után. 

Hidd el, néha a tiltás sokkal nagyobb orgazmus generátor lehet, mint maga a behatolás. Ez a macska-egér játék teljesen új lendületet adhat a szeretkezésnek, és előszeretettel nyúltok majd ehhez a módszerhez a későbbiekben is! 

via