„Csak egy ártatlan együttlétnek indult, ám abban a sokkoló élményben volt részem, hogy a pasi a fülemnél kezdett matatni. Mit matatni! Simoganti, puszilgatni, és jól látod: kívül-belül nyalogatni. Nem tudtam róla, de ez a legújabb szextrend

Erre tényleg nem számítottam

Szeretném azt hinni, hogy nem lehet már meglepni, ha szexről van szó, most mégis sikerült. A fül ilyen mértékű kényeztetésében még soha nem volt részem.

Úgy döntöttem, körbe kérdezek, és nem hittem a fülemnek. Szinte minden heteroszexuális férfi barátom azt mondta, hogy nemcsak adni, de kapni is imádják ezt a nem mindennapi kényeztetési módot. 

Kicsit utána jártam, és nem meglepő, hogy a fül mostanában szexi lett. Mert hogy a maga 120 nyomáspontjával egy igazi erogén zóna, sőt, sok vita folyik az uricologenitális reflexről is, amely állítólag egy olyan ideget stimulál a hallójáratban, amely egyes embereket orgazmushoz vezethet. 

Hogyan csináljuk?

Nem hibáztatlak, ha nem tudod elképzelni, pontosan hogyan zajlik a fülön át történő kényeztetés. Pedig úgy, ahogyan valószínűleg elsőre elképzeled.

A haj fül mögé simítása, majd a fül simogatása, cirógatása, puszilgatása nagyszerű bemelegítés lehet. Aztán a fülre történő meleg levegő lehelése, valamint a nyelvvel történő kényeztetés kívül-belül. 

Gondoltad volna, hogy 2022-ben ez lesz amiért mindenki megőrül?

Via