Az oké, hogy rengeteget foglalkozol azzal, hogy a G-pontod izgassák, és hihetetlen orgazmusod legyen. De tudsz a többi titkos pontról?

az A-pont az új őrület

Nem csupán a G-pont körül forog a világ, még a szexben sem. Ott van például az A-pont, amit gyakran elhanyagolunk, sőt, sokan még a létezéséről sem tudnak, pedig hidd el, legalább annyi figyelmet igényelne, mint híres társa. Hogy miért is annyira különleges az A-pont, arról Alicia Sinclair klinikai szexológus mesélt. 

Hol található az A-pont?

Az A-pont az elülső erogén zónát jelenti, amely egy érzékeny szövetdarab a hüvely belsejében. A hólyag és a méh közötti területen található, mélyebben, mint a G-pont. Attól nagyjából 2 centiméterrel mélyebben. 

Egyébként vannak, akik női prosztatának is nevezik a G-pontot, mert nagyjából ugyanott található, és hasonló módokon stimulálható. Ha a leírás alapján nem találod meg, jöjjön egy kis útmutató: Enyhén hajlítsd egy kampóba az ujjad a behatolás után, méghozzá magad felé, majd a köldököd felé próbáld nyomdosni, kifelé. Ha megvan a szivacsos pont, akkor megvan a G-pont. Na ettől menj két centivel mélyebbre, és máris ott az A!

Hogyan stimulálhatjuk az A-pontot?

És akkor amire mindenki várt. Miután végre megtaláltad, joggal érdekelhet, hogyan lehet majd stimulálni azt, és hogyan is lesz hihetetlen orgazmusod. Az A-pont izgatásával sokkal nedvesebb lehet a nő, így érdemes már az előjáték során érinteni. A legegyszerűbben egyébként anális behatolás közben lehet megtalálni, sok nő anális orgazmusáért is ez felel. Ezt nyelvvel elérni már szinte lehetetetlen, de az ujjal történő kényeztetésnél tökéletes lehet ennek a simogatása, masszírozása, érintése.

via