Biztos hallottál már a csodálatos G-pontról, aminek izgatása áttörő orgazmushoz vezethet. Ez az erogén zóna a hüvely belsejében található, az elülső falnál, és az izgatásával a földi menyországban érezheted magad. Ha ezeket a szexpózokat választod, garantáltan felfedezhetitek ezt az édes kis pontot a pasiddal együtt

Kanál 

A kanál az egyik legintimebb szexpóz, ráadásul lehetővé teszi, hogy egyszerűen megtaláljuk a G-pontot. Feküdj szorosan az oldaladra, a partnered pedig mögéd, így a pasid a G-pont mellett más erogén zónákat is könnyen izgathat.

@Shutterstock

Lovaglópóz

A lovaglópóz egy egyszerű és nagyszerű póz, ami segít tökéletesen elérni ezt a pontot. Próbáld ki különböző ritmusokban és szögekben, hogy megtaláld azt a pozíciót, ami leginkább izgatja a G-pontot, és ami frenetikus  orgazmusig  juttat!

@Shutterstock

Kutyapóz

Amikor a pasid hátulról hatol beléd (pénisszel,  dildóval  vagy ujjakkal),  előre-hátra mozogva egyenesen a G-ponthoz jut el. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki ebből a pózból, próbálj meg különböző szögekben előre dőlni a testeddel.

Kezdj például négykézláb, és nézd meg, milyen érzés, majd engedd le a mellkasodat egészen az ágyig, miközben a hátadat meggörbíted, és a medencédet a partnered felé tolod. Szuperszexi!

@Shutterstock

 Lábakkal a levegőben


Ez a póz a misszionárius egy olyan csavarja, ahol a pasid pont eltalálja a G-pontod. Ahelyett, hogy a szokásos misszionárius pozícióban csinálnátok, tedd fel a lábaidat a partnered vállai fölé, míg ő térdel. Ez a szög segít neki könnyebben elérni a G-pontodat, mivel a csípőd tökéletes szögben van kitámasztva, így garantáltan hatalmas gyönyörben lesz részed!

@Shutterstock

 G-pont izgatása egyedül 


Ez a maszturbációs technika tökéletes a G-pont stimulálására és az egetrengető orgazmus elérésére. Először a középső és a gyűrűsujjat kell a hüvelybe helyezni, tenyérrel felfelé. Ezután gyorsan és energikusan előre-hátra mozgatjuk, fentről lefelé (vagy a végbélnyílás irányától a szeméremcsontig), anélkül, hogy visszahúznánk az ujjakat. 

Ez a módeszer  egyrészt mindenki számára elérhető, anélkül, hogy szexológiai diplomával vagy többéves gyakorlattal rendelkezne. Másrészt garantált a gyors és erőteljes orgazmus, egyszerűen azért, mert a kéz helyzete lehetővé teszi egy nagyobb terület stimulálását. Ha lenyomjuk a tenyerünket, akkor könnyen izgathatjuk egyszerre a csiklót, és ha ehhez hozzáadjuk a felfelé és hátrafelé irányuló mozgást, akkor bumm, máris a mennyekben érezhetjük magunkat! 

 Via