„Mindig is azt hittem, hogy csupán egy gyerekkori játszótárs vagyok, és mivel 5 évvel fiatalabb, abból sem a legkomolyabban vehető. Most mégis itt vagyunk, arra készültem, hogy lefeküdjek a gyerekkori szerelmemmel. Méghozzá a BDSM friss, tiszta vizeire evezve.

Egyszerre nyúltunk a vajért: ebből lett a vad szex

Amikor hazamentem a szülővárosomba, mintha egy csöpögős, romantikus filmben kaptam volna szerepet: ugyanazért a vajért nyúltunk. A 30 éves Drew pedig még szexibb, még sármosabb és még kívánatosabb volt, mint amire az iskolából emlékeztem. 

Akkor már tisztává vált: ennek bizony lesz folytatása, és ami fiatalon nem teljesedett be, az bizony most be fog.

Én azonban a szüleimnél szálltam meg, ő pedig igen szűk helyen lakott - nem egyedül. Jött tehát a mentőötlet: egy motelszoba félúton. Nem ez volt a lehető  legromantikusabb forgatókönyv, de nem érdekelt. Már csak arra vágytam, hogy végre a karjai közt lehessek. 

Egy kissé ijesztő parkolóba értem, csak akkor mondta meg, hanyas szobában találom majd. A kocsik között járkálva máris nagyon zavarban voltam, csak arra tudtam gondolni, vajon valamelyik ablakból figyeli-e a lépteimet. 

Az épület legeldugottabb szobája volt a miénk, a szívem pedig hevesen vert. Az azonban biztos, hogy ennyire gyors és meleg fogadtatásra nem számítottam. Amint ajtót nyitott, azonnal letámadott, kezdetben orálisan elégített ki. 

Nem akarta abbahagyni, ám végül mégis áttértünk a lényegesebb részekre, ő pedig bevallotta, hogy amióta újra találkoztunk, csak erre a pillanatra tudott gondolni. 

Ugyan nem jutottunk bilincsekig vagy kötözésig, mégis a BDSM terepére merészkedtünk, amit előtte még sosem próbáltam. Egyértelműen jelen volt egy alá-fölérendelt viszony, ahol ő parancsolt. 

Ő mutatta meg, hogy spriccelő vagyok

Utasított, parancsolt, hogy vegyem le a ruháimat, hogy csókoljam meg. Aztán parancsba adta, hogy mennyire legyek nedves, és hogy hogyan is élvezzek el. Teljesen ő irányította a mozdulataimat, az érzéseimet, a cselekedeteimet. 

Aztán megfenyegetett, hogy ha nem leszek nedvesebb mint minden eddigi partnere, nem csinálja tovább, és nem kaphatom meg. Csak akkor hajlandó szexelni velem, ha azt érzi, hogy annyira nedves vagyok, mint még soha. 

Közben elmondta, hogy annyira keményen szeretné az aktust, hogy még a nevemre se emlékezzek, majd arra kért, hogy könyörögjek a péniszéért. Megtettem, ugyan sosem csináltam még ilyet, úgy éreztem, most annyira adottak a lehetőségek, hogy itt az alkalom, hogy kipróbálhassam. 

Ami ezután jött, arra nem voltam felkészülve. Nyöszörögtem, küzdöttem ellene, persze nem komolyan, és éreztem, hogy a medencémben nő a nyomás. Nem tudtam, hogy mi és miért történik, csak hogy nem tudom kezelni. Aztán egy pillanat alatt jött az orgazmus, ami teljesen más volt, mint a többi. 

Kontrollálatlanul üvöltöttem, és éreztem, ahogyan hirtelen elázik a combom, és nedves lesz minden. Spricceltem. Minden izmom görcsben állt, mozdulni sem tudtam. Drew pedig önelégült mosollyal masszírozni kezdett, mikor a rándulások már nem voltak annyira intenzívek.

Érezte, hogy kell egy kis szünet, én pedig életem legnagyobb orgazmusa után csak azon tanakodtam: vajon mit szólna most a gimis énem?"

via