Istennő leszel a pasi szemében a szexben és folyton rád fog vágyni, ha néhány egyszerű dolgot megtanulsz és beépítesz az együttlétetekbe. Lássuk, mi az az 5 dolog, amivel lenyűgözheted.

Játszadozz vele szex előtt


Bizonytalanítsd el, hogy vajon akarod-e épp a  szexet. Amikor közeledik, izgasd a mozdulataiddal, de aztán hagyd, mintha mégsem akarnád.

Ezt a játékot akkor is folytathatod, amikor már akcióban vagytok. Amikor a pasid beléd akar hatolni, húzódj el kissé. Hagyd, hogy hozzád érjen, de még ne engedd be teljesen. Csinálhatod ezt újra és újra, egyre jobban ingerelve őt, amíg végül teljesen meg nem adod magad neki. 

Ez a kis játék még jobban felizgatja majd és nagyon akar majd téged. 

Lassíts le a végén

Ha szeretnéd meghosszabbítani és intenzívebbé tenni az orgazmusát, akkor lassíts kicsit, amikor érzed, hogy élvezni fog. Ez hihetetlenül jó érzés a pasiknak és sok nő is élvezi, főleg akkor, ha épp ő van felül. 
A lassítás a csúcs előtt akkor is extrán izgalmas, ha a száddal vagy a kezeddel kényezteted a pasidat. 

Húzd mélyebbre magadban, amikor élvezni kezd

Legközelebb, amikor a pasiddal olyan pózban szexeltek, ahol ő van felül, fond át a derekát a lábaiddal és húzd magadhoz szorosan és mélyen, amennyire csak tudod. A végén öleld szorosan még pár percig, mélyen magadban tartva őt. 

Valósítsd meg a legvadabb álmait

Akár szex közben, akár azon kívül, beszélgess vele arról, mi a titkos vágya, mi az, ami a legjobban izgatja és amit lehet, valósíts meg ebből.

Az egyik ilyen az lehet, ha engeded, hogy végignézze, amikor maszturbálsz. A legtöbb pasit ez nagyon izgatja, látni akarja az arcodat és a testedet, miközben elélvezel. Emellett az egojukat is növeli, hiszen úgy érezhetik, hogy még jobban megnyíltál előttük.

Legyél kicsit önző a szexben

Irányíts úgy, hogy azokban a pozíciókban legyetek együtt, amiket te élvezel a legjobban, és mondd is el neki szex közben, hogy mit szeretsz a legjobban.
Ha kell, vezesd oda a kezét, ahol a legjobb neked, vagy húzd oda a fejét, ahová szeretnéd.
Bátran mutasd meg neki, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy igazán nagyot élvezz. Ne túl gyakran, de néha lehetsz önző a szexben, ezzel csak még vonzóbb leszel a pasid számára. 


Via