Lássuk be, hogy sokan fantáziálnak a hármas szexről, férfiak és nők egyaránt. A pasik körében népszerűbb, hogy inkább két csinos nő társaságában tudják elképzelni az akciót, de az igazság az, hogy a csajok inkább a másik felállást szeretik. 

Az Eiffel-torony fogalma kicsit másképp 

Az Eiffel-torony annyira jó

- állítják sokan, de az igazság az, hogy nem a Párizsban található nevezetességre gondolnak.

A szleng azt jelenti pontosabban, hogy egy nő négykézláb elégít ki egy férfit orálisan, miközben egy másik pasi hátulról belehatol. Az Eiffel-torony kifejezés arra utal, ha eközben a két pasi pacsit ad egymásnak. 

Ez a legjobb része

- árulta el Rachel, aki imádja a hármas szexet két pasi társaságában.

Lucy Macaroni/Cosmopolitan.com

Poligám kapcsolatban van

Rachel poligám kapcsolatban él két férfival, akik egyáltalán nem bánják, hogy osztozkodniuk kell, sőt inkább beindítja őket. Kiderült, hogy külön-külön, de sokszor együtt esnek egymásnak, hármasban

Ezért imádják a nők ezt a felállást

Két pasi és egy nő esetében, sokkal nagyobb figyelmet kapnak, valamint sokkal felemelőbb érzés sokak számára. Lényegében egy ilyen helyzetben a nőnek nem nagyon kell osztozkodnia. Egy korábbi kutatásból kiderült, hogy sok nő azért preferálja a két pasit, mert úgy érzik, hogy két férfi jobban ki tudja elégíteni őket. A felmérésből az is kiderült, hogy a férfiak 82 százaléka, a nők 31 százaléka fantáziált az édeshármasról, de ott specifikusan nem derült ki, hogy milyen felállásban.

Via