A hármas szex egy hatalmas vízválasztó lehet a kapcsolatban. Amennyiben szingliként műveled, kevesebb a kockáztatnivalód, ám ha a több éve tartó meghitt viszonyba érkezik a váratlan vendég, az teljesen más szituáció. 

A hármas szex nem szakítóok, hanem a kapcsolat egyik legjobb emléke is lehet

A legtöbben pontosan ezek az aggodalmak miatt nem merik kipróbálni a hármas szexet. Úgy érzik, a partnerük utána eltávolodik, rákap a monogámián kívüli szexre, vagy vonzóbbnak tartja majd a vandéget, esetleg kialakul közöttük valami. 

Nos, ezeknek a veszélye valójában fennáll, ám ha pár dolgot tisztáztok előtte, akkor ez a veszély könnyen redukálható. Hogy mit érdemes betartani és tisztázni a hármasozás előtt és közben, valamint utána? Eláruljuk!

Nem csak te aggódsz

Hidd el, mind a partnered, mind pedig a kívülálló ugyanolyan izgatott vagy éppen félénk mint te. Ez valószínűleg nekik is egy új élmény, ha pedig volt már ilyenben része valakinek, akkor is más partnerekkel, ami teljesen más. 

Maradj nyitott

Nyugodtan szólj, ha valami neked nem kényelmes vagy nem szeretnéd, de hagyd meg magadnak annak a lehetőségét, hogy megéld az új tapasztalásokat. 

Sok óvszerrel készüljetek. 

Az óvszer továbbra is a leghatékonyabb eszköz a védekezésre, úgyhogy készüljetek vele mindenképpen. Ne ugyanazzal hatoljon bele a férfi a két nőbe, amennyiben ilyen felállásban szexeltek. 

Ismerjétek meg egymást

Nem kell, hogy barátnők legyetek, vagy a férfiak barátok. Ám kicsit hangolódjatok rá az együttlétre, mert a kémia kialakulása ennek lesz majd köszönhető. 

Ne agyalj a szerepeken

Kerülj flow-ba, és egy percig se aggódj azon, hogy milyen szerepet töltesz be. Nyugodtan válts ha van kedved, ajánlj új pózt, tedd amit szeretnél, érints meg akit csak szeretnél. Ne várd, hogy más adjon lehetőséget. 

A harmadik nem pszichológus

Ha a kapcsolatod javulását várod a hármas szextől, akkor inkább bele se kezdj. A harmadik fél nem pszichológus és nem is terapeuta, ő is az élményeket keresi.

 Via